<

Virtuális terek és a nők

WOW, SL. Neked is ismerősek ezek a rövidítések? World of Warcraft, Second Life. Virtuális terekről van szó. Olyan virtuális terek ezek, amelyeken ma már több millió regisztrált és szintén több millió aktív felhasználó van és szinte már ott “él”. A felhasználók között akadnak szép számmal lányok is, de még mindig férfiuralom van és a fanatikus játékosok között is sokkal több a férfi, mint a nő. Vajon mit szólnak ehhez a nők?

Vannak ezeknek a virtuális tereknek a felhasználói között olyanok, akik néha játszanak, akik heti szintén játszanak és akik napi szinten. Vannak olyanok -nem is kevesen- akik napi akár 5-6 vagy akár több órát is eltöltenek a “második életükben”. Ilyenkor kizárják a külvilágot, nem számít semmi csak a játék. A probléma ott is van, hogy valakinek ez már nem csak játék.

Hogyan befolyásolja ez az emberi kapcsolataikat? Nagyon rosszul. Zárkózottak lesznek, kommunikáció készségükből veszítenek, társaság igényük csökken, Hisz ők megkapják a maguk társaságát. Az a nő (persze nem a fanatikus női játékosok), aki olyan fiúval kerül kapcsolatba, aki ezeken a virtuális tereken napi látogató, nem fogja megérteni és furcsálni fogja ezt a hobbit. A szemében akár már szánalmas is lehet az ezzel túl sokat foglalkozó férfi. Bizonyított, hogy házasságok mentek tönkre ezen virtuális terek térhódítását követően a férfi fanatizmusa miatt.

Egyik esetben sem szerencsés túlságosan “rákapni” ezekre a dolgokra. Se akkor, ha már van partnered, se akkor, ha épp társkereső fázisban vagy. Ha már rákaptál ezen játékok valamelyikére, jobb ha szem előtt tartod, hogy a hús-vér emberekkel való kapcsolattartás elsőbbséget kell, hogy élvezzen, mert a nőkkel való kapcsolataidra is csúnyán kihathat, ha nem.

5 hozzászólás “Virtuális terek és a nők

 1. Én egyébként nem is értem azokat az embereket, akik a fél életüket ilyen játékokkal töltik. A Second Life-ot én is próbáltam, de szerencsére hamar ráuntam.

 2. Én a WOW-ot próbáltam ki 2 éve, de még nem untam rá :). Bnőmmel együtt/felváltva csináljuk, lehet ezért nem lesz rossz hatással a párkapcsolatomra :).

 3. Ennél már csak az rosszabb, ha a kiszemelt lány animefüggő. Nincs rosszabb annál, ha a férfit egy rajzolt muszklis mesehőshöz hasonlítja…

 4. Informatikus vagy?
  Jellemző. (nem iróniából mondom)
  Én is az próbálok lenni, már amennyire ez egy 16 éves esetében értelmezhető.
  De ha kell, egyik pillanatról a másikra fogom megtagadni önmagam… és ez a lehető legkevesebb, amit meg kell, hogy tegyek, ha akarja.
  De valószínűleg azért nem feltétlenül kell ilyen “drasztikus” lépést tegyek, mivel akkor “zeneszerzői karierem” is fucsba megy. És a gyönyörűségemnek se tudnék személyre szóló albumot összehozni… most eszembe jutott, hogy ezzel is megpróbálhatnám elcsábítani.
  Plusz eddig látványosan irtózott az informatikától, s most kiderült, hogy kedvencei az algoritmusok… Istenem, még ha nem is buknék az informatikus csajokra, már akkor is megdobogtatná ez a szivemet. Nem is sejtenétek, bájosan stréber létére mekkora kreativitása is van… az egyik legjobb tanuló, de ugyanakkor végtelenül tájékozott másban is. Régebben is a leglényegtelenebb dologrol is folyamatosan 2 óráig tudott beszélni egyetemi előadásba illően.
  Ő nem simán a tökéletes. Tökéletesség a tökéletességen. Eszmei lény. Garantálom, hogy életetekbe nem láttatok még olyan csajt mint ő!!!

 5. nah ilyet azér ne mondjon senki … mindenkinek más az ideálja, személyes tapasztalataim szerint olyan csajok akik szeretnek tanulni szeretik az “algoritmusokat” legtöbbször tesznek a pasikra és emiatt nemis foglalkoznak azzal hogy bejöjjenek a pasiknak …remélem érthető a célzás… nekem csak annyi a lényeg 1 csajba hogy legyen kedves de mégis kiáljon magáért velem szemben is, aranyos és mindenekelőtt őszinte, és egyeltalán nelegyen komoly ;P de tudja hol a határ. hosszas kalandozásaim során talán mindenféle nőtipussal találkoztam 😀 Tehát valószínűleg mindenki fog találni olyat magának aki olyan neki mint neked ez a lány De ez mindenkinek más-más lány lessz. aki nemhisz a szerelembe azis rátalál arra akinél “leragad” mert megfogja benne valami amit lehet hogy ősem ismer fel csak tudja hogy Ő kell neki. peace

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük