<

Túl hiú, mindig magával foglalkozik…

hiusagKiszemeltél magadnak egy csinos lányt a suliban vagy a munkahelyeden, de azt kell lásd, hogy ő szinte már betegesen csak magával foglalkozik? Akárhányszor látod őt, éppen mindig a sminkjét vagy a haját igazgatja? Cuki rózsaszínű mobilján folyton a barátnőivel értekezik a legújabb trendi rucikról? Leggyakoribb témája az időpont egyeztetés manikűröshöz, fodrászhoz vagy konditerembe? Esetleg közösségi oldalakon azt látod, hogy naponta újabb és újabb selfieket posztol magáról a fürdőszobatükörben? Akkor bizony belefutottál egy igen hiú csajsziba, akinek valószínűleg nehéz lesz felkeltened a figyelmét. Mégis úgy érzed, hogy őrá vágysz és hogy akár jó is kisülhet a dologból? Nézzük, mit lehet tenni ilyen kényes helyzetekben és mit lehet kezdeni a hiúsággal.

Szerintem legcélravezetőbb, ha az ismerkedést úgy kezded meg, hogy beveted a „bókolási tudományodat”. Dicsérd meg a haját, vagy a szépen kifestett szemeit, esetleg hozd tudomására, hogy nagyon csinos az új nadrágjában (no persze ezt ő magától is tudja :)). Ilyen csajoknál tutira nyerő leszel, ha ezzel indítasz, hiszen nekik mindenük a külsejük és azért is foglalkoznak vele annyit, hogy mások is észrevegyék. Ahhoz, hogy kicsit a közelébe férkőzhess, eleinte nem árthat kissé lányosra venni a stílust. Érdeklődést tanúsítani a legújabb ruhatrendek, haj- és bőrápolás illetve egyéb nyalánkságok iránt (no persze, nem kell túlzásba vinni, csak hogy érezze a törődést :)). Lehet, megéri megismerni a barátnőit is, így legalább azt is láthatod, hogy társaságban hogyan viselkedik. Még az is lehet, hogy nem is annyira hiú, mint amilyennek elsőre tűnik, csupán a barátnők „húzzák” ebbe az irányba őt.

Ha sikerül közelebb kerülni hozzá, jobban megismerheted őt és az is kiderülhet, hogy mi áll „hiúsága” hátterében. Az is lehet, hogy éppen csak önbizalom hiányos és azért foglalkozik magával kirívóan sokat, hogy bebizonyíthassa a környezetének, hogy ő már pedig igenis egy tuti csaj. De lehet, hogy alapból ilyen, ekkor nem árt felkészülnöd rá, hogy kissé nehéz lesz vele az élet, persze nem reménytelen. Közös programnak felajánlhatod neki, hogy elkíséred legközelebb például a konditerembe (hiszen úgyis pont most akartál nekiállni karban tartani magadat, nem igaz? ;)). Ha kedveskedni akarsz neki, biztosan jó néven fog venni például egy akciós kupont a város újonnan nyíló szoláriumába, de akár egy csajos magazinnal is nagy örömet szerezhetsz neki, hiszen ezekből azonnal értesülhet a legújabb haj-, ruha- vagy sminktrendekről. Ha szeret pózolni, selfie-zni, akkor felajánlhatod, hogy készítesz te róla fotókat, természetesen szigorúan kettesben. 🙂 Ha pedig már egyszer is sikerül elérned, hogy lemondja a kozmetikusnál megbeszélt időpontot, azért hogy Veled menjen a legtutibb film premierjére, akkor már biztos lehetsz benne, hogy sínen vagy és csak így tovább! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük