<

Társastánc tanfolyamok és a párkeresés

Gondoltad volna, hogy a társastánc tanfolyamok nem csak “leégésre” valók, hanem valódi ismerkedésre, párkeresésre csajozásra is? Elárulom, hogy igen. Sőt van, aki arra használja fel ezeket a tanfolyamokat! Csak azért jár el, amikor épp nem él párkapcsolatban, hogy csinos, szép független nőkkel ismerkedjen. A legjobb az egészben az, hogy ez be is jön. Elárulom, hogyan…

Szóval, hogyan is néz ki egy ilyen társastánc tanfolyam, legyen szó latin táncokról, salsáról, klasszikusokról vagy bármi. Jelentkeznek párok (akik most nem számítanak a mi esetünkben) és szingli fiúk, lányok. Mivel társastáncról van szó, így mindenkinek kell egy pár. Tehát az egyedül érkezők egymás közt választanak maguknak társat a tánchoz. Általában a fiúk választanak a szingli lányok közül. Gondolj csak bele! Ott áll előtted 10-15 lány, mindenféle, barna, szőke, telt, vékony stb. és Te választhatsz. Igaz először csak a tánchoz.. Viszont most jön az ügyességed! Ha nem táncolni jöttél elsősorban, akkor épp párt keresel. Ezt ügyesen kell előadni a lánynak. Vagy csak szimplán el kell kezdeni neki udvarolni. Az órák utáni “Haza kísérhetlek?” vagy “Meghívjalak egy üdítőre a közeli pubban?” nagyon lovagiasan hangzik és első lépés a sikeres “becsajozás” felé.

Ráadásul a tánc alkalmával sok mindenre fény derülhet. Milyenek vagytok együtt? Hogyan mozogtok? Összhang megvan? Ezekből párkapcsolati tényezőkre is lehet következtetni. Tudtad, hogy a szeretkezést hívják két ember “táncának” is? Nem véletlen. Ha a táncparketten mindenki mással igen, csak épp egymással nem sikerül összhangba kerülni, főleg ha egy pörgős latin táncról van szó (ami elég szenvedélyes ugye) akkor 80%-ig levonhatod a következtetést, hogy az ágyban sem lesztek egymáshoz valók. Akkor meg mi értelme? Ilyenkor nyugodtan állj tovább, megbeszélitek, hogy másik pár kell, mert együtt nem megy a tánc. És ezzel még meg sem sérted, hisz alapvetően tényleg nem a tánc megy. Az már más kérdés, hogy Te ebből milyen következtetéseket vontál le.

Mi van, ha nem vagy a táncparkett ördöge? Ha csak azért nem, mert mozgásod épp van, de tudásod nincs, akkor ez a nagyon Neked való csajozási helyszín. Ha végképp botlábú vagy, akkor azért nem tanácsolom a csajozási helyszínek közül épp a társastánc tanfolyamokat. Nehogy rosszul süljön el és sok csinos lány előtt végképp “leégesd magad”. 🙂 Vigyázat! Arra azért felhívom a figyelmed, hogy vannak (nem is kevesen) olyan srácok, akik azt hiszik, hogy semmi mozgásuk nincs és nagyon nincs igazuk. Csak mert a tánc nem a Te műfajod, mert egyszerűen nem tetszik, nem biztos, hogy teljesen botlábú lennél a parketten.

Egy hozzászólás ehhez “Társastánc tanfolyamok és a párkeresés

  1. Jártam társastáncra, egy jó csoportba.
    Meguntam, hogy sosincs párom és fölemelt fővel otthagytam az egész kócerájt.
    És igen: egytől egyig szerelmes párocskák táncoltak.
    Az egész meg csak arra volt jó, hogy feltüzeljen: jellemzően utolsó alkalomkor pont a Rómeó és Júlia musical zenéjét tették be. Azt hiszem egy életen keresztül megmaradt azóta bennem a hatás, hogyha bármikor meghallgatnám, elsírnám magam: mondjuk úgy, “tüzes emlékek fűznek hozzá”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük