<

Ő már kapcsolatban él…

Nagyon szép dolog, amikor kiszemelsz magadnak egy nőt és próbálod meghódítani. Amikor udvarolsz a lánynak, aki tetszik Neked. De mi van abban az esetben, ha ez a nő már foglalt? Mennyire szép dolog így az udvarlás? Mit szólnak azok a nők, akik már párkapcsolatban élnek, ahhoz, hogy flörtöl velük valaki?

Ez eléggé változó és összetett választ igényel. Három részről érdemes mindenképp megvizsgálni a dolgot. Az igazán boldog nő, a kiegyensúlyozottan élő nő és a boldogtalan nő szemszögéből.

Ha egy nő boldog párkapcsolatban, akár házasságban él, igen nehéz elcsábítani és nem is illik. Viszont mi történik, ha egy ilyen nőnek kezdesz mégis bókolni, udvarolni? A nők imádják a bókokat. Ez tartja őket “életben”. Ha már foglalt, akkor is jól fog neki esni. Főleg olyankor, ha a párja már nem bókol neki úgy, mint az elején. Hisz a nő, ettől érzi magát nőnek. Olvadozni fog a kedves szavakon és imádni fogja, ahogy próbálod eltekerni a fejét. Azonban, ha nem csak a világnak hazudott, hanem ténylegesen boldog a kapcsolata, akkor nem lesz hajlandó sem továbbállni, sem hűtlenséggel tiszteletlenséget mutatni a párja iránt. Csak azért udvarolni valakinek, hogy ő ettől jobban érezze magát igazán önzetlen dolog és valljuk be az nem a legfőbb emberi tulajdonság. Így ha a kiszemelted biztosan boldog kapcsolatban él, Neked kell eldöntened megéri-e próbálkozni vagy inkább beletörődsz, hogy ő már másé lett.

Azok a nők, akik habár egy számukra kielégítő kapcsolatban élnek, de mégsem az igazi boldogságban sajnos belefolyhatnak a hűtlenség vétkébe. Igaz nagy valószínűséggel végleg elcsábítani az ilyen nőt sem sikerül. Tehát megéri-e egyáltalán bókolni egy ilyen nőnek? Mit szeretnél? Szeretnél egy szeretőt, aki szemében mindig csak a második lehetsz? Aki nem ér rá mindig, ha épp kedved szottyan egy kis közös programhoz? Megéri-e egy ilyen nő? Mérlegelj! A legnagyobb baj, hogy olykor az udvarlónak sikerül elcsábítani az egyébként kiegyensúlyozott kapcsolatban élő nőt és ezzel, még ha észre sem veszi, de tönkretett mindent. A nő, miután elmúlik a kezdeti varázs már nem is olyan boldog. Eszébe jut, hogy a régi párjával milyen jól megértették egymást, mennyire össze voltak már szokva. Persze az is igaz, ha nem csak fellángolás egyik fél részéről sem, akár az új kapcsolat is végződhet “happy end”-del.

Sajnos hazánkban és a világon is rengeteg nő él boldogtalan házasságban, kapcsolatban. Nem mernek váltani, a kényelmesebb utat választják. Főleg ha már van gyerkőc is a háztartásban. Mi van, ha a kiszemelted ilyen boldogtalan kapcsolatban élő nő? Akkor még akár Te lehetsz a jótevő is a helyzetben. Arra kell figyelni, hogy az ilyen nők érzelmi világa valószínűleg csorbult. Hogy mennyire az a boldogtalan kapcsolatban
töltött hónapok, évek számával függ össze. Egy olyan nő, akinek az érzelmi világa már nem teljes sokkal több törődést igényel. Lehet, hogy elveszette a bizalmát is a férfiak iránt. Sokkal többször ad elutasító választ, mint az, aki boldogságban él, pedig hidd el, a boldogtalan nő mélyen belül sokkal inkább menne, továbbállna, mint a boldog. Nagyon finoman kell udvarolni az ilyen hölgyeknek, előre megtervezni minden szót és tettet, nehogy sértő vagy bántó legyen számára. Arra gondolhatsz, hogy így nehéz dolgod lesz. Így van, ezekben az esetekben tényleg az. Ha viszont tényleg kell, és biztosan ő kell, akkor megéri a fáradozást. Akkor megéri a sok bókot, a sok visszautasítást. Megmenthetsz egy nőt és megszerezhetsz magadnak valakit, akit szeretnél. Ketten lesztek boldogok utána.

7 hozzászólás “Ő már kapcsolatban él…

  1. velem már megeset egy buliban, hogy egy csajjal táncoltam és sajnos már tudtam róla, hogy van barátja és ez akkor jutot eszembe amikor azt mondta:”hogy ne mondjam a Gergönek.”Ezt a Gergöt én nagyon jol ismerem.

  2. Sajnos én is igy vagyok!van egy lány akit már majdnem sikerült elcsábítanom de a végén meggondolta magát!a régi párját választotta!de a mai napig van köztünk valami bizsergés.lehet h ö a szíve mélyén nem is döntött csak jobbnak látta ezt a dolgot felfüggeszteni!van más problémája is.persze mindenkiek van de azért az ember életében ezek a dolgok nagyon számyítanak pláne fiatalkorban szerintem.Nem megcsalásrol volt szó csupán egy csókrol de mielött megtörtént megigérte h eljön velem moziba akárhova stb:majd mikor megtörtént másnap már máshogy látta a világot:”nem akarom átverni a barátom”pedig az ember érzi az ilyen dolgokat!tudom h én kellek neki csak valamitöl tart de ha megszakad köztünk a kapcsolat soha nem fogom kideriteni h mitöl is fél ill.félt!Pedig nagyon szeretem mert ennyit még egy nö miat sem sirtamm ég!és annál rosszabb nincs mikor mindennap látod de tudod hogy valamiért nem lehet a tiéd:(

  3. Nem is tudom miért írok ide, talán jól fog esni, ha leírom. Van egy lány,aki nagyon tetszik nekem egy munka kapcsán ismerkedtünk meg-van barátja 4 hónapja. Nem rég találkoztunk elhívtam egy teára,mert a vacsorát nem akarta,mert szerinte az már egy randi.Érzem, hogy tetszem neki, hogy nekem tetszik az nem kérdés!De ott van a párja!Lehet,hogy fogom öt tanítani a munkánk kapcsán, de mondta nekem hogy fél,hogy az egyikünk nehogy többet érezzen…meg hogy még nem volt ilyen helyzetben….De szerintem nem jött volna el velem,ha annyira szeretné a barátját,föleg hogy ha érzi,hogy én nem csak barátkozni szeretnék,mert azért a bókok folyamatosan vannak na meg utalások stb…Szóval nem tudom mit évö legyek,én nem akarom hogy a barátjának rossz legyen,mert fordított helyzetben én se örülnék,ha valaki meg akarná hóditani a csajomat,de ha engem választ akkor elöbb vagy utóbb valami miatt ugy is szakítanak…Nem tudom….Ha valakine van ötlete szivesen fogadom,köszi

  4. Hasonló helyzetben vagyok, de én tudom mit teszek. Van egy lány 3,5éve ismertük meg egymást akkor neki senkije sem volt nekem pedig volt barátnőm. Tudta és mégis találkozgattunk és szeretkeztünk. Egymásba szerettünk, de sosem mondtuk ki és én rossz döntést hoztam, az akkori párom mellett maradtam. Neki most van egy három éves kapcsolata de mikor újra találkoztunk fellobbant újra az a tűz és már másfél hónapja nem csillapodik annak ellenére hogy 2000km választ el minket egymástól. Minden nap smseket írunk egymásnak és ő szeretne kiköltözni feladva az egész életét otthol. A probléma, hogy ő a sráccal lakik együtt és a srác megtudta a dolgokat, mivel drágám el is mondta neki, hogy nem szerelmes belé már egy ideje. Most a srác próbál az én sms-eimből építkezni, amiket olvasott, hogy szeretném megtenni ha ott lennék. Próbálja wellness-re hívni őt, de nem igazán szeretne menni a hölgyemény. Nemsokára utazok újra haza, tele tervekkel és minden nap látjuk egymást és ugyan kevés időt tölthetünk együtt, mégis minden egyes nap maga lesz a menyország. Tudom mit vár, tudom mit szeretne és tudom mi az a pont amikor azt fogja mondani, hogy elhagyja és velem él tovább. Egyszerűen fél egy új ország, új munka, új környezet és emberek. Miatta béreltem lakást a tengerparton ráadásul. Nagyon sok közös témánk van, nagyon sokat beszélgettünk telefonon is mióta visszajöttem és már olyan dolgokat kérdezett, amit nem szoktak a nők a kapcsolat előtt, beszélgettünk esküvői dolgok, gyerekek, és kaptam nagyon sok olyan sms-t hogy szeretné ha ott lennék és csak ölelném és puszilgatnám. Ezek után tele vagyok tervekkel, amik lelkileg jelentenek neki nagyon sokat és erőt a küzdéshez. Nem tudom a srác mit fog elérni, de szerintem rossz úton jár, mivel folyamatosan kutat a telefonjában a hölgynek és úgy gondolom már csak rémületből és félelemből cselekszik. Mi beszéltünk erről is és a hölgyemény szerint is ez a helyzet és szerinte ez a három év alatt nem volt így akkor most is csak ideig óráig fog tartani. Egyenlőre nekem áll a zászló és nemsokára meg is tudom mi a helyzet ezzel. Azért tanácsokat elfogadok én is, vagy véleményeket olyantól aki ezt már átélte.

  5. Na és kb meddig tart, hogy eljusson a lány tudatáig, hogy jaj de jó volt a régi párjával? Már nagyon várom, hogy exemnek eljusson…

  6. Sziasztok adjatok tanácsot, a feleségem azt mondta már nem boldog , de szeret és most elment albérletbe, majd a fény az idő eldönti. Nem értem ezt, mit is jelent, 17 éve vagyunk együtt, neki van egy 22 lánya, akit 3 éves korától nevelek de, van egy 14 éves gyerekem is. Mit akar ez a nő.. sokat veszekedtünk a szex miatt, mert én jobban szeretem mint ő. Ő 41 éves, én 39.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük