<

Miről beszélj, ha nincs miről?

A következő taktika akkor jöhet jól, ha tényleg semmi nem jut eszedbe, miután alkalmaztad a “3 másodperces szabályt”. Tovább nem érdemes várni, hiszen fennállnak a következő lehetőségek: a lány elvonul, valaki más is csatlakozik a beszélgetéshez, addig szenvedsz, amíg fel nem adod, stb. Tehát jöjjenek a “főszabályok”!

Olyan kérdést tegyél fel, amire nem lehet egyszerűen igennel vagy nemmel válaszolni (tehát ne eldöntendő kérdés legyen). Erről már írtam részletesebb a “Kerüld a kínos csendet!” cikkben is. Fontos dolog ez, nagyon jó, ha megjegyzed! Legyen legalább még egy ilyen kérdés tartalékba (lehetőleg több), nehogy megakadjon a párbeszéd. Ha ezt a szintet elérted – és kérdéseid feltehetőleg érdekesek voltak – már benne is vagy a párbeszédben.

Folytatásképpen: ha a lány beszédes, tedd azt, hogy fogalmazd át amit mondott és kérdezz intelligens (nek látszó) kérdéseket. Ha pedig inkább a hallgatósabb típusból való, akkor jó, ha van valami téma a tarsolyodban, amiről beszélhettek – egy-két érdekes és humoros történet; amivel az ártatlan beszélgetést merészebb vizekre terelheted.

Miről lehet beszélni egy lánnyal?

Nagyon figyeld meg azt, akihez odamész. Mozdulatairól, ruházatáról elsőként következtethetsz az érdeklődési körére. Ha már beszélgetésben vagy, akkor a stílusából és a beszédéből lehet ötleteket meríteni arra, hogy vajon mi érdekli. De ha merész vagy, konkrétan rá is kérdezhetsz, hogy mi az a téma, ami érdekel. Ha találsz ilyen témát érdemes róla pár szót mondanod. Ha nagyon olyan témába vágtatok, amibe szinte semmilyen jártasságod sincs, akkor próbálj meg tovább evezni és ragadj meg olyan helyzeteket, amikor tovább lehet vinni a beszélgetés témáját.

4 hozzászólás “Miről beszélj, ha nincs miről?

  1. Te ismered a PUA dolgokat?:)
    Márcsak a 3mp-s szabály miatt gondolom…
    Be vagy regelve vmeik ilyen forumra?
    Mintha már láttam volna ezt a nicket…:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük