<

Megtetszett a tanárnő

tanarnoIsmét elérkeztünk egy olyan témához, ami igen sokaknak ismerős lehet. Hiszen ki az a srác, aki iskolás évei alatt egyszer sem vetett szemet arra a bizonyos, csinos tanárnőre? A fiúk igen nagy hányada átéli ezt a fajta rajongást, főleg a zavaros kamaszévek alatt. Mi az, ami ebbe belefér és mi az, amitől jobb, ha tartózkodunk? Hol a határ, mikor cserkészheted be a szexi tanárnőt és egyáltalán van-e olyan eset, amikor becserkészheted? Vajon megmarad mindig fantázia tárgyának vagy lehet még belőle más is? Most végigveszem a témát több korosztály szemszögéből vizsgálva!

Úgy gondolom, hogy itt is többféle szituáció alakulhat ki. Ha tegyük fel még általános iskolás vagy és éledező érdeklődésed a másik nem iránt pont egy szexi tanárnőben testesül meg, javaslom, hogy maradj meg inkább plátói szinten! Valószínűleg a korbeli különbség miatt nem fogja viszonozni a lelkesedésed (legalább is jó esetben), ráadásul arra is gondolnod kell, hogy törvényileg is büntetendő lenne egy „ilyesfajta” összemelegedés.

Következő esetben, ha már középiskolás vagy gimnazista vagy, talán lelkesedésed sem annyira kamaszos hév, esetleg egyre erősebb kötődést érzel a tanárnő felé, akkor is nagyon vigyáznod kell. Jól gondold át, mielőtt akár az értésére próbálnád adni. Ha már elmúltál 14 éves, akkor törvényileg ugyan nem lenne tiltott a kapcsolatotok, de viszont ebben az esetben is szexi bálványod kerülne kellemetlen helyzetbe. Hiszen egy veled kezdett kapcsolattal fegyelmi vétséget követne el, ami ellentmond a pedagógusi eskünek.

Ha még egy kicsit továbblépünk, már elmúltál 18 éves is, netán már főiskolás vagy egyetemista vagy, itt már azért nem mondható annyira abszurdnak a dolog, főleg ha a korkülönbség is kicsi. De ha még viszonzást is kapnál rajongásodra, akkor is mindkettőtökön ott lenne a felelősség, de abból is a lényegesen nagyobb rész őrajta. Ha bármi is kialakulna köztetek, azt szigorúan iskolán kívülre kellene, hogy helyezzétek, a külső nyomás, a titkolózások pedig soha nem tesznek jót egy kapcsolatnak.

Saját véleményem szerint, nem éri meg az ilyen „tiltott gyümölcsösökbe” belekeveredni, maradjon ez meg inkább egy plátói dolognak, amire később jó szívvel emlékezel majd vissza. Addig is pedig próbálj meg a számodra könnyebben elérhető hölgyek közül válogatni. Biztos vagyok benne, hogy közöttük is akad nem egy szexi és okos „darab”, akikért nem kell ekkora rizikót vállalnod! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük