<

Ismerkedés szórakozóhelyeken

Ismerkedés diszkóban, pubban, bárokban, házibulikban? Azaz ismerkedés olyan helyeken, ahova főképp a fiatalok járnak szórakozni. Lehetséges-e párt találni pl. egy diszkóban? Vagy megtalálhatjuk-e életünk szerelmét egy bárban? Miért ne? Ez teljesen lehetséges, ennek az esélyét nem szabad félredobni előítéletek miatt.

Igaz, azért az ilyen helyeken létrejött kapcsolatok csupán futó kalandok maradnak, azért létezik olyan is, amikor egy igazi kapcsolat szövődik a dologból.

Álljon most itt egy nagyon kedves ismerősöm története, amit elsőkézből tudok és biztosan igaz, így le merem írni és merem azt mondani ez alapján, hogy igen, lehetséges, akár egy olyan helyen is ismerkedni, mint egy sztriptízbár. Igen jól hallottad, sztriptízbár.

Igaz történet:

Adott egy fiatal lány, tele életenergiával, menni és menni a jelszava, soha meg nem állni. Otthon nem tud megmaradni, legegyszerűbb utat választja. Elmegy táncoslánynak. Először csak Magyarországon próbálkozik, aztán külföldön is. Egy nagyon fejlett országban köt ki, ott marad és táncol egy sztriptízbárban. Ilyen helyekre ugye kik járnak? Gondolhatnánk, hogy nem azok akik tartós kapcsolatra vágynak. Igazából valószínűleg nem. Gondolhatnánk azt is, hogy a lányok, akik ilyen helyen dolgoznak sem akarnak komoly kapcsolatba bonyolódni. Na ez nem igaz. Tehát adott ez a fiatal lány. A főnöknek van egy régi ismerőse, aki olykor leugrik a bárba, meglátogatja a tulajt, ott tölt egy kis időt majd tovább áll. A srácnak feltűnik egy csinos fiatal lány, cserfes, aranyos. Beszédbe elegyednek és lám csodát megértik egymást. Egyre többet jön a srác, olykor “kikéri” a lányt, semmi komoly dolog, csupán vacsora meg minden ahogy illik. Aztán egyszer csak megkérdi a lányt: “Nem költöznél hozzám?” és a lány boldogan igent mond. Összeköltöznek és boldogok együtt. A srácnak azonban nem tetszik, hogy a lánynak ilyen munkája van, ezért azt mondja segít neki továbbállni. A lány ott hagyja a bárat, nyelvet tanul, munkát keres. Hamarosan talál normális munkát, jó háziasszony lesz és már meg nem lehetne mondani, hogy ő egy táncoslány volt. Szeretik egymást és összeházasodnak. Házasság után, ahogy “kell” megszületik az első baba. 3 év múlva a következő. Immár boldog család. Igazán, őszintén, szeretetben.

Azt hiszem egy ilyen sztori után megértesz miért mondom, hogy bárhol lehetséges komoly kapcsolat céljából is ismerkedni. Legyen szó diszkóról, házibuliról akár egy bárról. A kapu mindig nyitva áll, hogy legyen belőle valami. Ha eddig úgy gondoltad, hogy ilyen helyeken csakis tisztességtelen lányok vannak, akkor most ezt gondold újra. Vesd bele magad az éjszakába, hátha ott vár valahol életed párja!

Egy hozzászólás ehhez “Ismerkedés szórakozóhelyeken

  1. Szia jó a cikk.nagyon tanulságos.Várom további tanácsaidat.Én diszkóvbannem merek ismerkedni.Hogyan lehetne?Menjek oda mellé táncolni aztán öleljem át?ááá.ISMERETLENÜL?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük