<

Félek a szép nőktől

NőVannak férfiak, akikben gátlásokat kelt egy szép nő látványa, társasága. Ezek a férfiak feszengve érzik magukat akkor, amikor egy szép nővel kell beszélgetni, esetleg bókolni neki. Vajon ez mire vezethető vissza? Önbizalom hiány, belső kételyek, egy régi csalódás? Mi az oka ezeknek a gátlásoknak és hogyan kezdhetjük el lebontani a falakat? Vannak rá módszerek, viszont minden csak magadban keresendő. Nem máshol, benned vannak a válaszok, azokat kell megkeresd! Tudom, ez nem könnyű, ez egy hosszú és nehéz út, de végig kell járd, hogyha végre gátlásoktól mentesen szeretnél közeledni a külsőleg vonzó és szép nőkhöz. Tudod, van az a pasi, aki lazán, mosolyogva, viccelődve tud közelíteni bármelyik nőhöz, és van az a pasi, aki a sarokból figyeli ezt. Ha Te az utóbbi vagy, akkor meg kell keresd a válaszokat és változtatnod kell! Ha a nőt szeretnéd, akkor előbb légy rá készen.

Mit érdemes tehát végig gondolnod? Próbálj meg rájönni az igazi okára, hogy miért félsz a szép nőktől! Talán úgy érzed, hogy “kevés” vagy hozzájuk? Talán azt gondolod, hogy úgyis elküldenek? Esetleg többször ráfáztál már, amikor egy szép nőnél próbálkoztál? Találd meg a válaszokat! Ha rájössz, hogy az önbizalomhiány teszi akkor nincs más hátra… Önbizalom fejlesztés! Hidd el magadról, hogy Te is jó vagy! Humoros vagy! Megnyerő! Csak hidd el magadról és utána mások is elhiszik Rólad. Állj naponta 5 percet a tükör előtt és mondd a saját tükörképednek: “Igen, jó vagyok!”, “Megnyerő vagyok!” – bizony, először ez igen furcsa lesz, sőt el is szégyellheted majd magadat. Saját magad előtt… Gondolj csak bele! Ha furcsa ezt mondanod a tükörképednek, akkor vajon ez mit jelent? Nem mást, mint azt, hogy saját magadban Te nem hiszel! Gyerünk, állj oda és ismételd! Egy idő után már nem lesz kellemetlen, sőt egy idő után képes leszel elhinni a szavakat. Türelem és kitartás kell ehhez. Amikor már őszintén tudod magadnak mondani a szavakat, akkor fogják ezeket elhinni Rólad mások is. Ez az önbizalom tréning csalódások után is jól jöhet. De minek kell csalódás, ha megnyerő vagy? – jöhet a kérdés. Mert csalódni kell, hogy legközelebb majd sikered legyen! Ha nem csalódnál sohasem, akkor a siker sem lenne már édes. A csalódás a mércéje a sikernek, és kell az életbe! És akár hiszed, akár nem, mindenki csalódik az életében. Ki többször, ki kevesebbszer. Ki elfogadja ezt és tovább lép, van aki leragad, és nyalogatja a sebeit hosszú ideig. Melyik akarsz lenni? Biztosan az előbbi! Aki elhiszi, befogadja a rossz érzéseket és pont ezzel csalja az életébe a jókat!

Nem hiszel nekem, hogy az önbizalom mennyit jelent. Igazam van? Hidd el! Személyes sztorival támasztom ezt most Neked alá. Ismerek egy srácot, kicsit pocakos-mackós alkat, enyhén kopaszodó és még csak nem is gazdag (amire foghatnánk a sikerét). Nap, mint nap szép nőkkel látni. Hol egy csinos szőke az oldalán, hol egy barna szépség. De miért? Kérdezheti a kívülálló. A srác stílusa lehengerlő. Komolyan! Külsőleg nem esetem, de azt kell mondjam hogy megfogott engem is. A stílusával, a lazaságával, a magabiztosságával. Biztosan mondom, hogy nincsenek benne gátlások! És ez adja az egészet, ez adja a KISUGÁRZÁST. Csupa nagy betűvel, igen! Érted már? Lásd meg, hogy mi a fontos és lásd meg, hogy mi minden kezdődik ott belül, benned, teljesen függetlenül az anyagi valótól, függetlenül attól a testtől, amiben élsz!
Na és mi a helyzet a szép és okos nőkkel? Még rosszabb, mondhatjuk. Hiszen nem elég, hogy szép és csinos, tetszik Neked külsőre, de még az is gátlásokat okozhat, hogy intelligens, netán úgy érzed, hogy még Nálad is okosabb. Valljuk be, azért a férfiak még a mai napig szeretnek az “okosabbak” lenni, és valahol ez így is van rendjén. Szokták mondani, hogy a buta nők jól kijönnek egy okos férfival, nagyon okosnak kell viszont lennie annak a nőnek, aki jól ki akar jönni egy buta férfival. Mindennek az a háttér oka, hogy a férfiú büszkeség okozza azt, hogy egy butább férfi nem jön ki jól egy okosabb nővel. Hiszen valahol teljesen érthető módon ez frusztrálja őt. Elvégre régi múltba visszamenőleg bizony, hogy mindig is az volt a társadalmi elvárás, hogy a férfi okosabb, erősebb, ő a családfenntartó. És, habár ez már ma nem így van, azért ezek az érzések, régi dolgok még ott lapulnak bennünk, és támasztják magunkkal szemben az elvárásokat. Nehéz azt mondani, hogy ne érezz gátlásokat egy igazán intelligens nővel szemben, hiszen bizonyítanod kell, de igazából itt is hatalmas szerepe van önmagunk elfogadásának. Hiszen nem érdemes már félelmeket és gátakat állítani magunkban az előtt, hogy bármit is tettünk volna vagy kipróbáltuk volna önmagunkat. Higgy a tudásodban, a férfi gondolkodásmódodban. Hidd el, Te is képes vagy rá és szerethetnek Téged is a szép nők!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük