<

Facebook – segítség csajozásban

Mai világban már a közösségi média szerves részét képezi az életünknek és bizony átalakították néhány szokásunkat is. Ilyen például a csajozás, hiszen manapság a fiúk már nem biztos, hogy azzal a kérdéssel fordulnak a lányhoz az ismerkedés folyamán, hogy megadja-e a telefonszámát, hanem azt kérdezik, hogy megtalálható-e a Facebook-on. Nagy valószínűséggel a válasz igen lesz, bár akad egy kis százaléknyi kivétel. Tőlük bezsebelhetsz egy email címet vagy végső esetre marad a telefonszám elkérése.

Na és miért teszik jól a fiúk, ha ezt kérdezik, a telefonszám helyett? Gondolj bele, a nevét megjegyezni mennyivel egyszerűbb, mint a telefonszámát, azt nem kell feljegyezned sehova. Rákeresel, bejelölöd, adott róla egy csomó információ, fotók, barátai, iskolái, sőt érdeklődési köre is. Hirtelen rengeteg dologgal találhatod magad szemben az adott lánnyal kapcsolatban, ami segítséget jelent a későbbi randik folyamán. Könnyen fel tudod vele újra venni a kapcsolatot online is (messenger), ha még épp nem jött össze újra a személyes találkozó.

Érdemes ma már ilyen irányba indulni, kicsit kihasználni a közösségi média adta előnyöket és olyan információkhoz jutni általa, amivel előnyt kovácsolhatsz magadnak az ismerkedés további részében. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük