<

Esküvő – akarod vagy sem?

Akár akarod és már tervezed a házasságot és esküvőd, akár kiráz tőle a hideg a lényeg, hogy ne ez legyen a fő beszédtéma az ismerkedéskor! Ha csak szimplán a csajozás a célod, akkor biztosan nem is akarod ezt emlegetni. Akkor a hódítás, a szex és a “fiatalos” kapcsolat a cél. Ha viszont picit komolyabban állsz már a dolgokhoz akkor fontos tudnod mikor illik felhozni a házasság témáját egy nő előtt. Semmiképp nem az első randin! Hacsak nem ő hozza fel rögtön. -ehhez annyit hozzáfűznék, hogy óvakodj az olyan nőtől, aki már az első randin a “feleségedként” viselkedik és a házasságról csacsog, mert nagy valószínűséggel nem Te kellesz neki, hanem kétségbesetten keres egy férfit, aki feleségül veszi őt.

A nők általában hamarabb “készenállnak” az ilyesfajta elkötelezettségre. Ezért ha házasság ellenző vagy és már esetleg nem is annyira fiatal, akkor kerüld ezt a témát ameddig csak lehet, hogy a nő megismerhessen Téged és ne ez legyen a választási szempontja. Ha később mégis félreértés születne ebből, akkor békésen el kell válni. A lényeg, hogy először ismerd meg őt és ő is ismerjen meg Téged. Miket szeretsz csinálni, van-e közös hobbi. Ha nagyon harmonikus a kapcsolat a nő elfogadhatja, hogy Te nem szeretnél -egyelőre vagy akár soha- házasodni. Vagy akár ellenkezőjére is fordulhat a dolog és Te gondolhatod meg magad, ha igazán beleszeretsz a lányba.

Ha házasságpárti vagy, azért azt sem kell feltétlen reklámozni a kiszemelt nő előtt. Főleg, ha még a 20-as évei elején járó hölgyről van szó. A nők ezen korosztálya a mai generációból még nem érzi magát elég érettnek egy ilyen elkötelezettséghez. El is szokták már tolni, régebben a 20-22 éves lányok 80%-a már asszony volt, ma ez inkább 40% körül jár csupán. Azonban egy 20-as évei végén vagy 30-as évei elején járó hölgy már igenis kapható lehet a dologra, de persze vele se az első randin kezd el ezt megbeszélni. 🙂 Először ismerjétek meg egymást! Ne a házasság legyen a fő célod, hanem megtalálni azt, akivel el tudod képzelni az eksüvőd és az utána következő pár évtizedet!

Egy nagyon aranyos kis idézetet bevágnék a cikk végére:

“Ne válassz magadnak más feleséget, mint akit barátnak választanál, ha férfi volna.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük