<

Csajozás az iWiW-en

Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a mai legnépszerűbb közösségi oldalt, az international Who is Who-t, ismert nevén iWiW-et. Ma már több millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Hogyan jön ez a párkereséshez, csajozáshoz? Egészen egyszerűen. Az iwiw tele van szebbnél, szebb szingli lányokkal, akik szép számmal pakolják ki az elérhetőségeiket, fotóikat, írnak magukról. Nyitott könyv, ahol keresgélhetsz a csajok között.

Habár mondhatni a tásrkereső oldalak is hasonló dolgokat tudnak nyújtani, de milyen másik helyen van ennyi regisztrált felhasználó? Na ugye, erre lehet mondani, hát de az iwiw-en fent lévő szingli lányok alig pár százaléka az aki benne van az internetes ismerkedésbe. Igaz, ebben van valami.

Azonban miért merek itt írni erről a párkeresési formáról? Személyesen van szerencsém ismerni egy olyan párt, akinek a románca itt kezdődött. A fiú rátalált a lányra, először szerelmes idézeteket küldött neki levélben, a lány elutasította. A fiú kitartó volt, a lány úgy gondolta megér egy próbát. Találkozott a sráccal és azóta kialakult egy rendkívül harmonikus kapcsolat közöttük. Van ilyen! Persze figyelni kell, sok lány már az adatlapján kiírja, hogy “ez nem társkereső, kérlek ilyen jellegű levelekkel ne keress meg”, de mégis. Ha szétnézel jól, alaposan átnézed a kiszemelt adatlapját és helyesen olvasol a sorok között eredményes lehet a csajozási kísérlet.

A megkeresési formát érdemes alaposan átgondolni. Ha nyilvánossá tette az email címét, esetleg msn vagy skype elérhetőségét, akkor érdemes ott próbálkozni. Azonban csak finoman, ne túl nyomulósan. Telefonon semmilképp nem ajánlok zaklatni senkit. Ha nincs elérhetősége, akkor marad az iwiw levelező szolgáltatása. Ott azonban végképp meg kell válogatni a szavakat és azt hogy mit ír az ember.

Végül, de nem utolsó sorban: Az egyik legjobb módszer az iwiw-en történő társkeresésre

Mituán kiszemeltél valakit, aki szimpatikus, használd az iwiw “közös ismerőseink” vagy “legrövidebb út” funkcióit. Meg fogsz lepődni, hogy szinte mindenkihez, köztük a legjobb csajokhoz is van út valamelyik ismerősödön keresztül. Innentől már csak rajtad áll, hogy kihasználd ezt az utat! Sikeres vadászatot! 😉

Egy hozzászólás ehhez “Csajozás az iWiW-en

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük