<

Bizalom

A bizalom nagyon fontos. A bizalom minden kapcsolat alapja, anélkül nem ér semmit az egész. El kell érned, hogy bízzon benned a nő. És ne hiába. Azaz szolgálj is rá arra a bizalomra. Fontos, hogy érezze rajtad, benned megbízhat. Már az első perctől kezdve!

Első ismerkedéskor fontos, hogy biztosítsd a lányt arról, hogy nem csak “arra” kell. ÁHisz ez a nők alapvető félelme, minden innen indul. Tehát a cél, hogy megszüntesd a félelmet, hogy miután megkaptad, amit akarsz, egyből dobod. Egy történetbe beleágyazva célszerű előadni azt, hogy te nem tartozol az olyan férfiak közé.

Nagyon jó példákat találtam erre:

 1. “Bizalom.. hát igen. Nekem is rendült már meg bizalmam a nőkben.” Itt nem árt megállni egy pillanatra; ezzel több dolgot is érhetsz el egyidejűleg. Először is nem kelted azt a látszatot, hogy valami bemagolt monológot készülsz elmondani, másodszor pedig a pillanatnyi szünet lehetőséget fog adni a nőknek arra, hogy bebizonyítsák, tévedsz és visszaállítsák megrendült bizalmadat.
 2. “Egyszer volt egy egyéjszakás kalandom egy lánnyal és utána nem láttuk egymást egy pár hónapig.” Itt kijelented – burkolt célzás formájában – hogy semmi kifogásod az egyéjszakás kalandok ellen. Mivel ezt egy történet részeként adod elő, a lány fejében nem jelennek meg az egyéjszakás kalandokhoz kapcsolódó negatív gondolatok.
 3. “Mivel nem adta meg a számát, ezért nem tudtam utolérni sehol.” Ezzel kijelented magadról, hogy nem vagy az a szemét disznó, aki a jól sikerült este után le sem sajnálják “áldozatukat”. Azt is elárulod, hogy te egy egyéjszakás kaland után is szívesen találkozol az akkori partnerrel. A lány így joggal gondolhatja azt, hogy ha veled megy el – szó szerint – akkor nem égeted le legközelebb a barátai előtt és az önbecsülése is megmarad.
 4. “Másnap persze odajött hozzám a legjobb barátom, és megkérdezte, hogy mit történt az este azzal a lánnyal.” Most azt próbálod diszkréten megemlíteni, hogy még a legjobb barátod előtt sem teregeted ki a hálószobában történteket. Amiből persze hódításod tárgya arra következtethet, hogy ha a legjobb barátoddal sem tárgyalod ki partnereidet, akkor másokkal sem fogod.
 5. “Nem akartam hinni a füleimnek. Mivel én nem beszéltem erről az egészről, ezért valószínű, hogy az a lány pletykált rólam.” Mivel te nem pletykáltál a dologról, ezért joggal lehet azt gondolni, hogy valaki másnak járt el a szája. Vajon kinek?

A példák forrása: www.csajozas.freebase.hu

3 hozzászólás “Bizalom

 1. ”Első ismerkedéskor fontos, hogy biztosítsd a lányt arról, hogy nem csak “arra” kell.“

  MIND ALÁZATRA MÉLTÓ AZ A !PERVERZ! ÁLLAT, AKIKRE IGAZ EZ AZ IDÉZET!
  Szerencsére én nem tartoztam, nem tartozom és nem is fogok sohase ezek közé tartozni.
  “Egy ujjal sem nyúlnék hozzá”, ha az enyém lehetne Ő!
  Egyébként pedig pont ez ismertetett vele össze, hogy némiképp “irtózom a szextől”. Ez persze erős félreértés és mindig kiforgatnak a szavaimból.

  És meg is bízhat bennem: fél évig én segítettem át, amikor mocskosul elárulta a barátnője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük