<

Aki mer, az nyer?

“Aki mer, az nyer.” – mennyi mindenre igaz az életben. Aki nem mer kockáztatni egy szerencsejátékban, az soha nem viszi el a jackpotot, aki nem mer felszállni a repülőre és felfedezni a világot, az soha nem tudja meg, hogy mi minden érdekes dolog is van a földön, aki nem mer elmenni egy adott munkahelyről, az lehetőséget tárházát hagyja veszni. És még mennyi mindent sorolhatnék. Vajon a csajok meghódításában mennyire igaz az hogyha mersz, akkor nyersz? Mit gondolsz? Elárulom Neked rettentő sokat jelent, csak úgy mint az élet egyéb sok területén.

Szóval, hogy is értem én ezt? A dolgok nem mindig jönnek össze. Próbálkozunk, egyszer sikerünk van, máskor elbukunk. Minél többször próbálkozunk egy adott dologban, aminek mondjuk x % a bekövetkezési esélye, akkor annál jobbak lesznek az esélyeink. Ez sima matematika. Az pedig egyértelmű tény, ha valamit még csak meg sem próbálunk, akkor soha nem fog bekövetkezni.

Tehát mire akarok kilyukadni?

Merj, lépj, cselekedj! Ha elbuksz, állj fel és ne sajnáld magad! Minél többször és minél tovább próbálkozol, annál jobb lesz az esélyed. Te annál több tapasztalatot szerzel a témában és így egyre ügyesebb és ügyesebb leszel!

Csajozásban is igaz ez?

Már hogyne lenne igaz. Minél több nőt, aki jelölt lehet akár egy életre is próbálj becserkészni. Menj előre, ne törődj azzal, ha az egyik lepattintott. Ne sírj utána, lásd meg a következő potenciális jelölted és menj oda hozzá. Mint midnenben a hódításban is igaz lesz, hogy egyre ügyesebb leszel és persze sikeresebb is. Ha meg sem mered szólítani azt a szép szőke lányt, csak a sarokból bámulod őt szerinted hogy lesz a Tied? Sehogy. Merj lépni és ne félj a kudarctól! Tudod a kudarc egy olyan dolog, amit drasztikusan is fel lehet fogni meg meg lehet élni úgy, mint egy jó leckét. Te melyik táborba akarsz tartozni? Abba, aki tragédiának fogja fel a kudarcot? Akkor hajrá, de készülj fel, hogy így nem lehetsz sikeres a nőknél. Egyetlen nőnél sem. A kiszemeltednél sem. (Ha nincs akkora szerencséd, hogy sajnálatból kiáll melletted.) Vagy inkább csatlakozol azon férfiak táborához, akik leckeként élik meg a kudarcot és MERNEK tovább lépni? Ha így döntesz garantált a siker.

Összefoglalva azt szerettem volna Neked mondani, hogy az “Aki mer, az nyer” kijelentés fokozottan igaz a lányokhoz való közeledésre is. Ez mindig tartsd szem előtt. Akkor is, amikor épp a legutóbbi kiszemeltedről elkönyveled, hogy ő úgysem lehetne soha a Tied.

2 hozzászólás “Aki mer, az nyer?

 1. Lehet hogy csajozásnál ez használható, és ott nem is szabad az első pofáraesésektől meghátrálni, de azt ki mondja meg már végre, hogy mi a helyzet, ha egyetlenegy lányért rajongsz végtelenül és az világ összes lánya sem érdekelne még akkor sem, ha mind a te kedvedben járna ?!
  Most éppen próbálom felkutatni az összes csábítási technikát, mivel tinédzsereknek nincs ilyen, hát felnőtt oldalakon kell keressek. Már lassan 2 éve szenvedek tőle és most újra fellobbant az eddig kényszerűen elnyomott érzelmem iránta! Többet nem akarok szenvedni miatta, úgyhogy egyetlen lehetőségem, ha elcsábítom !!
  Szerencsére nem született “bombázó”, régebben ki is közösítették, de nekem Ő AZ EGYETLEN. A nehézség viszont többek között az, hogy kissé stréber és felnőttes, plusz azt szereti, ha valaki olyan, mint ő, és abban jó, mint ő, ez pedig már utólag is hiába pótolható.
  Itt pedig NEM VESZÍTHETEK. Ha veszítenék, abba biztos beleőrülnék és nem állanék jót magamért… De a 160/200-as pulzust már én sem bírom tovább, főleg most nem. És nagyon félek, hogy olyasmivel passzolna le, hogy “nem illünk egymáshoz”, vagy hogy “nem gondoltam végig és csak pillanatnyilag érzek így iránta”. Ezek számomra annál is rosszabb rémálmok, minthogy ténylegesen van szeretője.

  PLÍÍÍÍZ, MÁR NEM BIROM TOVÁBB !!!
  HELP ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Kedves Cheatmaster!

  Szerintem ne parázz a csaj miatt mert egszerűen nincs értelme. Mondom ezt Neked 40 éves fejjel, tapasztaltan. Mikor én tini voltam természtesen a szerelem volt a legfontosabb dolog az életemben. Sokszor voltam reménytelenül oda valakiért, tudom, hogy mennyi keserűség okozója a reménytelen szerelem. De idővel elmúlik, jön majd egy másik csaj, aki megbecsül és meg is érdemel Téged! Fontos az önbizalom és az, hogy ismerd az értékeidet, tudd, hogy mire tartsd magad. Ne csüggedj, hanem menj tovább, rengeteg nő van, előbb utóbb lesz olyan, akibe fülig belezúgsz és viszonozni is fogja az érzelmeidet.Egyébként az én véleményem az, hogy a szerelem egy nagyon csalóka és visszás érzés, többre tartom a barátságot és a szeretetet.
  Üdv, Cityguy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük