<

A csábítás “mestersége” tanulható?

Furcsa, hogy egy tanácsadó oldalon a szerző agyában egyáltalán átfut ilyen. 🙂 Hisz miért is akarnék én Neked tanácsot adni vagy segíteni a csajozásban, ha az nem tanulható. Azért úgy érzem pár szót megér ez a téma, szólni szeretnék most erről, hogy mi az én véleményem a csábítás “megtanulásáról”. Most nem csak férfi oldalról, hanem közelítve a másik nem felől is.

Szóval vajon tanulható-e ez? Lehet-e sikeresebb csábító valaki könyvekből, írásokból? Mint amikor valaki műveltebb lesz, ha elolvas egy tudományos könyvet. Naná. A lényeg abban rejlik, hogyan akarjuk megtanulni és mit teszünk meg érte, hogy valóban megtanuljuk és mit vagyunk hajlandók változni a cél érdekében. Hiszen nem elég elolvasni, hogy hogyan csábíts el egy lányt. A cselekvés a Te kezedben van! Gondolj bele. Elolvas valaki a sikeres vállalkozás titkáról egy könyvet. Ettől sikeres vállalkozó lett? Hát nem. Először el kell indítania a saját vállalkozását és átvinni az életbe a könyvből szerzett tanácsokat. Ezt kell megértsd! A csábítás és hódítás mindenkinek a saját kezében van, a tanácsadók nem szerzik meg a nőt Neked, csak a kezedbe adják a kulcsot. Azt a kulcsot, amivel beléphetsz az ajtón.

Elmondom most itt őszintén a másik nem felől ezt a dolgot, saját tapasztalat alapján. Régen, egészen visszaemlékezve gyerekkoromra, egy “muja” kislány voltam, nem az a bármit is el tudna érni fajta. Később fiatal tinikoromban nem nagyon sikerült pasikkal egyről a kettőre jutni. Nem értettem mi van. Aztán úgy alakult az élet, hogy ebben a fiatal tinikorban belekóstoltam a modellszakmába. Kemény tréningek, fellépések, táncpróbák, fotózások. Ebből állt az egész. Fárasztó volt. És nem mujáknak való az biztos. Megtanultam nem muja lenni. Megtanítottak arra, hogy a kezemben a kulcs és használjam. A kulcs mellé adtak más kulcsokat és egyre többet tudtam meg az életről. Egyre több mindenben sikeres lettem és később már a pasiknál is beállt a változás. Habár nem vagyok egy Pamela Anderson mégis sikeresen “faltam” a pasikat. Nem a háttérből néztem azt a jóképű srácot, hanem tettem érte. Tudtam, hogy mi a sikeres kiállás titka és azt is tudtam, hogy ezt nekem kell használni, hogy elérjek valamit.

Remélem megértetted miért írtam le ezt most Neked. Nem azért, hogy “hencegjek” azzal, hogy sikerült elcsábítani szinte akárkit, nem is azért mert mindenáron ki akarom teregetni itt az életem, hanem azért, hogy megértsd, hogy a lányokkal való viszonyod minősége javítható, a hódítás hogyanja tanulható.

Sikeres lehet bárki a nőknél, még az a szemüveges, szeplős srác is a sarokban. Idő és energia befektetés és bizony megtérül a dolog. Légy kíváncsi, légy tanulokény, fogékony, olvass sokat (akár ezt az oldalt is:)) majd használd a tudást, amit megszereztél.

3 hozzászólás “A csábítás “mestersége” tanulható?

 1. Heloka! tegnap taliztam msn-en egy bomba kis szöszi csajjal, kamot kapcsolt ugy elsö csacsogás szempontjábol nem alakitottunk rosszul. A bibi csak az h ma kiderültvan párja és csak átvers lett volna. De helyes srácnak tart igy inkább nem folytatta. Én mégis folytatnám, ugyértem h tudnám átforditani a helyzetet a saját javamra…
  Tudsz nekem valami tanácsot adni?
  Elörre is köszi!

 2. És mi a helyzet akkor, ha az a valami, amit meg kellene tennem érte, hogy “stréberré” változzak, ami az elveimmel is kissé ellenkezik ??
  Azt nem mondanám, hogy eddig pl. csupa 2-esem volt, vagy hogy 4 tárgyból buktam, de ahhoz, hogy egy biztos esélyem legyen a “számomra eszmei lénynél” az, hogy biológiából, kémiából, és efféle nem matekos tantárgyakból legyek legalább erős négyes.
  Lehet, hogy kissé furcsa eset, de többek között ez fogott meg benne, hogy emellett még olyanokból is jó, vagy érdeklődő, amiket én szeretek, vagy amik ellen először ellenkezni szokott.
  Eszméletlen jó csaj, s kín lesz számomra legalább 5 év, ha nem szerzem meg magamnak (4 év a gimnázium + 1 amíg elfelejtem).
  Rémálom belegondolni, hogy elveszítsem !!!
  RIMÁNKODOM, HOGY SEGÍTSETEK.

 3. Hali nekem van egy kiszemeltem ….. nics önbizalamam sokan mondták hogy jó pasi vagyok de nekem valamiért nics önbizalmam a közép sulibol a legjobb nö teccik és öt szertném meg kaparintani HELP!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük