<

A csábítás iskolája

A csábítás iskolája, mint olyan egy nagyon nagy témakör és nem is szándékozom körbeírni, se leírni, hisz ez az egész oldal témája szinte és egyetlen cikkbe belezsúfolni én ezt így nem bírnám. Annál szerintem sokkal bonyolultabb egy nő. Sokkal, sokkal. 🙂 Most csak szeretnék egy hasznos kis cikket tovább adni, tanuljon belőle mindenki, aki szán rá 1 percet, hogy elolvassa.

“Ahogy azt az internetes társkeresők és fórumok is bizonyítják, napjaink férfijának nehéz dolga van, ha el akar csábítani egy nőt. Ahogy egy brit újságíró összefoglalta: egyszerre kell merésznek és türelmesnek lennie, miközben kikerüli az elé kerülő csapdákat.

Egy korábbi pszichológiai kutatási eredmény szerint a nők elcsábítása érdekében hasznos lehet az önironikus humor.

Ám mielőtt bárki tréningezni kezdené magát, meg kell jegyezni, hogy ezt csak a jelentős önbizalommal rendelkező emberek művelhetik sikeresen, mivel a gyenge önértékelésűek esetében az önmagukra tett negatív megjegyzéseknek katasztrofális hatásai lehetnek.

Más szavakkal, a csábításhoz egy férfi legyen sikeres, ám állítsa be magát szerényen úgy, mintha nem lenne az – és ez még csak az egyik terület, amelyen kényes egyensúlyt kell tartania.

Hasznos, ha a férfi kimutatja szexuális vonzódását a nő iránt – anélkül azonban, hogy azt éreztetné, mintha csak szexuális tárgyként tekintene rá. Legyen határozott, nyissa ki a hölgy előtt az ajtókat, döntse el, hova menjenek, fizesse ki a számlát – egy közelmúltbeli felmérés szerint a nők 60 százaléka sikertelennek tartja az első randevút, ha nem a férfi fizet -, ám közben fogadja el a másikat tökéletesen egyenrangúnak, és viselkedjen ennek megfelelően.

Érzékeltesse, hogy a nő magával ragadta, de csak finoman. Törődjön a külsejével, de ne legyen piperkőc, a társalgásnál legyen kezdeményező, nyeljen le minden piszkálódást, és legfőképpen, ne legyen túlságosan rámenős.

Nos, a kutatások és a női fórumok alapján körülbelül így néz ki az ideális férfi viselkedése, legalábbis a brit kultúrkörben. Ahogy a The Times szerzője fogalmaz: csoda, hogy ezek után egyáltalán létrejönnek a kapcsolatok.”

Forrás: The Times

Átvéve: hirextra.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük