<

A barátnői

A lányok és a barátnőik. Érdekes téma. Találtam róla pár cikket a neten. Olvasgatva azon gondolkoztam vajon van-e benne igazság. Talán van. A lányokat bánthatja az a tudat, hogy Te meg valamelyik barátnője esetleg… Legalább annyira, mint Téged az “egyik haverod és kedvesed együtt” gondolat. Nem biztos, hogy a kiszemelt megszerzésének egy jó módja a lányok barátnőinek “felhasználása”, de esetleg a későbbiekben fordíthatod a lány figyelmét még inkább magadra ennek segítségével. Szóval mit írnak a cikkek?

Mire jók a barátnők?
Például olyat olvasni, hogy a virágok csodákat tudnak művelni, különösen akkor, ha azt a lány barátnői előtt adod át. Vajon miért is jó ez? Ezzel megmutathatod, hogy Te milyen kedves, figyelmes lovag vagy, azaz eléred, hogy a lány barátnői tudják (lássák, ne csak hallják), hogy milyen nagyszerű pasi vagy. Sose becsüld alá a lányok azon vágyát, hogy féltékennyé akarják tenni barátnőiket, mert ebben nagy igazság van.

Ha még ennél is többet akarsz, hagyd, hogy a lány úgy gondolja, a barátnői meg akarnak téged szerezni. Az “eszmei érték” fogalma a meghatározó. És ha még ennél is többet szeretnél, akkor tégy aprócska megjegyzéseket, amelyeken elgondolkozik a lány, hogy talán mégis meg van az esélye, bármilyen halványka is, hogy te az egyik barátnőjével járj, ha ő nem felelne meg neked. Habár ez a módszer megbántó is lehet, ellenkező irányba is elsülhet, mint ahogyan szeretnéd. Választhatod a másik utat is, olyan megjegyzést téve: “A barátnődnek jó nagy feneke van, te sokkal csinosabb vagy nála.” Egy lány barátnőit mindig kihasználhatod így vagy úgy. Okosan dönts, ha ezt választod, hogy milyen módszert alkalmazol. Jobb, ha ismered a lányt, tudod mire, hogyan reagál. Nagyon csúny vége is lehet, amit ugye Te sem szeretnél?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük