<

Szeresd a testem bébi!

Szerinted egy nőnek mennyit jelent, ha érzi, hogy szereted a testét? Elárulom. Nagyon sokat. Habár a nők nem szeretik, ha a dolgok nagyon a testiség körül forognak, azért szeretik magukat csinosnak érezni. Főleg a mai világban, ahol mindenhonnan a nagymellű, vékony “bombacicák” kacsintanak vissza ránk. Ebben a világban egy kevésbé mű, természetesen csinos lány lassan már nem is érzi magát csinosnak. Segíts neki!

Dícsérd meg, akár nyugodtan a mellét is, hogy milyen szép formás. Persze, ha most ismerted meg 2 perce, ne ezzel kezd. 🙂 A lényeg, hogy fokozatosságot tartva, mindig érdemes a nő testi adottságait is dicsérni. Nem tetszik a szája, túl vékony? Akkor ne azt dicsérd. Minden nőn van, ami szép. Szánj időt rá, találd meg a szép pontokat és emeld ki, dicsérd érte őt. Meg fogja hálálni. Nem mondom, hogy felejtsd el a belső értékeket, de a külsőre vonatkozó kedves megjegyzések is jól tudnak esni.

Ha képes vagy rajongást mutatni egy átlagos nő teste iránt, akkor biztosan sínen leszel. Hisz mit gondolnak a nők? Ott van a címlapon az a tökéletes modell, a reklámban a csinos popójú lány. Ők soha nem lesznek ilyenek, hisz ezek művi dolgok mégis a nő tudja, érzi, hogy a férfiaknak ez kell. Sajnos még igazság is van benne. A mai férfiaknak már sokkal magasabban van a mérce. Nem árt azért magunkban újragondolni ezt. Mindenki tudja, hogy a címlapokról, magazinokból visszamosolygó, csinos lányok, nem a valóságot képviselik. Ki ne ismerné azokat a technikákat, amikor “pár kattintás” és a legcsúfabb lesz a legszebb.

A nők emiatt elvesztik önbizalmukat, emiatt akár nem is sugárzik belőlük az igazi nő. A média megöli őket és a média a férfiakat is átformálja. Tehát egy ilyen világban rendkívül fontos az, hogy a kevésbé művi, természetesen csinos lányt dicsérd, dicsérd, amennyit csak tudod. A karjaidban fog olvadozni, ha úgy érzi a testét is szereted.

3 hozzászólás “Szeresd a testem bébi!

 1. A média mindkét oldalt elcseszi, sok pasinak vannak kisebbségi komplexusai, mert nem elég izmos, nem elég jóképű, anyagi helyzete nem a legjobb stb…
  Sok nőből a belső nőiesség hiányzik.
  Két olyan női ismerősöm van akiktől folyamatosan meg tudok őrülni egyikőjük se hasonlít még cseppet sem a címlaplányokra.

  Egyikőjük magas, fenékbe nagyon jó, cici átlagos, kicsit szeplős, életvidám és árad belőle a nő.

  A másik pici, eszméletlen kedves aranyos husos(nem kövér), mégis nagy hatással van rám.

  A koleszba ismertem egy csajt, kifejezetten csúnyácska volt, mégis olyan pasikat szedett össze,hogy pár szépség csodálkozott rajta, a titkát mai napig nem sejtem.

 2. Olyan, mintha a saját véleményemet olvastam volna. Aminek persze egy része ténylegesen is csak vélekedés, nem tudás. Erősíted a szellemet és a lelket, az Aida száááárnyakat ad. 🙂

 3. Hát személyes tapasztalat: Nem vagyok valami nagyon helyes gyerek, de kellő odafigyeléssel és jó dumával bármelyik nőt meg lehet szerezni. Ha nevet a poénjaimon már fél siker. Semmi más nem kell hozzá csak önbizalom. Ha látja hogy magabiztos vagy, akkor másképp áll hozzád. Persze az első benyomás nagyon fontos. Ha ez nincs meg akkor akár meddig próbálkozhatsz, de nem fog össze jönni…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük