<

Fogd a kezét a bajban is!

Szép dolog, ha kiállsz egy lány mellett, amikor minden rendben. De tudod mi mutatja és fejezi ki igazán a szereteted? Ha a bajban is mellette állsz. Akkor is, amikor esetleg ő nyűgös, rossz napja van, fáradt. Ha nem csak akkor szereted, amikor tip-top, hanem mindig és a kezét soha nem engeded el. Ezért bármelyik nő hálás lesz, akár egy örök életre is, ha Te úgy kívánod. Igazából halkan itt megjegyzem, hogy szerintem nem csak nők, hanem férfiak is. Ugye ki ne érezni az igazi szeretetet abból, hogy jóban-rosszban mellette állnak.

Vannak olyan férfiak, akik addig szeretik a nőt, amíg szép, üde, egészséges, már-már “tökéletesnek” hat. Aztán egyik nap jön egy csúnya betegség, vagy kirúgják az állásából vagy bármi egyéb, ami miatt már nem is olyan tökéletes. Sem a nő, sem a kapcsolat. Aztán ilyenkor sok férfi odébb áll. Neki a “tökéletes” kell. Az aki nincs is.

A házasságba lépve ugye kimondjuk, hogy “jóban, rosszban, mindig”. Aztán ennek az ellenkezőjére cáfolnak rá sokan a valós életben. Vannak olyanok, akik egy kis vitától megijednek és úgy érzik , hogy a kapcsolatuk tönkre van menve. Ez nem igaz! Nem attól működőképes egy kapcsolat, ha minden tökéletes benne, mivel ilyen nem is létezik.

Tanácsom az Neked, hogy Te ne ess bele ebbe a hibába! Egyik hibába sem. Tarts ki akkor is a kiszemelted mellett, ha nem minden pont úgy alakul, ahogy eltervezted. Hála lesz érte a jutalmad, garantálom!

Egy hozzászólás ehhez “Fogd a kezét a bajban is!

 1. Szerbusz!
  Örömmel és nagy lelkesedéssel olvastam ezt a cikket.
  Nekem nagyon tetszik és sok igazság van benne.
  Remek, tapintatos megfogalmazás, de mégis tényekre épül.
  Igaz, jómagam még nagyon nemvagyok jártas a párkapcsolat adta szépségekben, de ez a cikk nagy hatással volt rám.
  Ezek a cikkek szerintem nem csak nekem hanem másnak is jó tanácsként fog/ vagy már vált is a hasznára.
  Üdv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük