Tippek, trükkök, tanácsok – hogyan lesz a Tied a kiszemelted?

A csókolózás művészete

A csókolózás művészete, avagy a csajok így szeretnek csókolózni. Úgy gondolod jól csókolsz, igaz? Vagy hogy ez úgyis ösztönből jön, tehát ösztönösen jó a technika. Vajon ez tényleg így van? A csajok az ösztönös csókot keresik vagy vannak igényeik ezen a téren? Egyáltalán manapság mennyire fontos még a csók? Teljesen elveszik a testiségben és már rég nem a csókon van a hangsúly?

Ha így gondolod az baj. Tudd, hogy a nőknek mai napig fontos szempont a csók. Ismerkedésnél, első találkozgatásoknál az első érintkezés a csókolózással történik. A nők pedig ebből rengeteg dolgot megítélnek és akár bukod a továbblépés esélyét is, ha nagy rosszul csinálod. Tehát érdemes rászánni pár percet a csókolózásra és arra hogy olvass róla pár szót.

Vannak fiúk, akik magabiztosan és vannak akik félénkebben csókolnak meg egy lányt.

Álljunk meg egy szóra. Mit is értünk csók alatt?

“Hogy mi a csók? Egy bál, egy tánc, egy táncterem. Ritmusra pördülés.”

“A csók a világ közös nyelve. Mindenki érti és mindenki tudja mit jelent.”

“Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette.”

Főleg az utolsó idézet tanulságos. A csók sokkal több, mint egyszerű “nyálcsere”. Sajnos a mai fiatalok és ma már egyre többen nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget. Pedig a csók fontos és rengeteg információt hordoz. Pláne egy nő számára. Azt jelenti, hogy vajon milyen lesz később, milyen lesz ezzel a “hímmel” a párzás, azaz olyan információkat hordoz a csók, amiket nem is hinnénk.

A csók technikája

“Az ajkak finoman összeérnek, és nyitva maradnak, majd kissé gyengéd szívással összetapadnak, és megindul a nyelvek lágyan simogató játéka.”

Igen, ez a csók. Sokkal több, mint egyszerű smárolás, ahogy ma nevezik. A csóknak tulajdoníts nagyobb hangsúlyt, mert a nők mai napig jobban megbecsülik, mint a férfiak. A nő a csókból érzi, hogy mennyire vagy hozzá illő, mennyire számít ő neked és milyen lenne Veled együtt… A csók a nők számára egy információhalmaz.

A nők milyen csók típusoktól menekülnek?

Ne közelíts túl nagy hévvel. Fog összekoccanás, túl sok nyál, túl nagyra nyitott száj, mind hiba lehet a nő szemében. Legyél inkább finom, habár mellette azért határozott. Ez hogyan lehet? Ölelés! Fontos! Elfelejtik a férfiak. Öleld szorosan magadhoz a csók közben. Így biztonság érzetet adsz neki. A nők keresik a biztonságot. Szoros ölelés és finom, gyengéd csók mellé. Tuti nyerő páros. Azért vigyázz a finomkodással is, nehogy a ló másik oldalán köss ki. Először akár 1-2 szájra puszi is jöhet nyelv nélkül, utána finoman nyisd ki a szád és onnan ez már érzésből fog jönni. Ilyenkor elkapja az embert ez a gyengédség és finoman, belemerülve a csók igazi ízébe érintekzik a partnerrel. Ha így közeledsz egy nőhöz az első csók alkalmával, tuti siker és szinte biztos a folytatás.

32 hozzászólás »

 1. juppy, 2008 december 6 @ 06:41

   

  köszi, naon sokat segítettél, mert én is elfelejtettem az ölelést, dee most már tudni fogom. Ja, és nem minden fiú egy érzéketlen bábú… Magamról azt hiszem hogy nem vagyok az…és a barátnőm is ezt állítja. Tehát ma lesz az első randim és neki is és ezek a tanácsok eszembe fognak jutni
  KÖSZIKE

 2. gellert, 2009 január 4 @ 13:48

   

  Kosz a segitseget en is elfelejtettem az olelest s nem is gondoltam ara hogy ijen fontos. Akarhanyszor novel leszek eszembe fognak jutni a tanacsaid. KOSZKE

 3. Zoca, 2009 július 2 @ 23:09

   

  Úúú… nagyon köszike! Ezzel sokat segítettetek… van egy friss kapcsolatom és még így érdekesebbé tudom tenni… köszi… köszi :DD

 4. theBestFriend ofYou, 2009 július 10 @ 17:24

   

  16 évesen égő, hogy még nem csókoltam?

 5. girls15, 2009 július 23 @ 00:10

   

  Szerintem egyáltalán nem égő…Én 15 vagyok.Eddig kétszer csókolóztam és egyik sem volt jó.Bár mindkét alkalommal más sráccal mindkettő egyformán szörnyű volt.A srác rögtön mikor a számhoz ért bedugta a nyelvét rögtön az elején és az volt az érzésem, hogy lassan a torkomba dugja. És körözni kezdett a nyelvével….Ez most mit jelent?Én nem tudom hogyan kell csókolózni vagy ő nincs csókok terén a toppon?:

 6. Koczeka, 2009 július 31 @ 00:39

   

  Kedves Aida!
  Annyira jól részletezed, hogy már kezdek félni attól, hogy túl sokan fogják “megtanulni”…:)
  Persze igazából csak az a lényeg, hogy gratulálni szeretnék ehhez a cikkhez is és az egész oldalhoz! Nagyon lényegi és hétköznapi használhatóságú ahogy tálalod a témákat. És ráadásul választékosan, és tisztelettel teli fogalmazással írsz bármiről.
  Nagyon jó olvasni, – és szerintem mindenkinek tanulságos is – a soraidat.
  Mondom ezt így 30 felett 6-tal…:)

 7. Koczeka, 2009 július 31 @ 00:47

   

  girls15!
  Nyugi a srác volt a “túlbuzgó”. Gondolom ideges volt, és ő sem nagyon értette, mi is a szitu.
  Szerintem kevés olyan dolog van a párkapcsolatban, ahol a férfinek kell valójában jónak lenni, de a csók az egy ilyen dolog.
  Sokszor látszólag a férfi az, aki valamit nagyon magabiztosan és tökéletesen tesz, de valójában az adott Nő az, aki ezt lehetővé teszi számára…

  theBestFriend ofYou!
  Én meg 17 múltam, mikor először… úgy igazán :)

 8. Bius, 2009 augusztus 30 @ 07:40

   

  Szia szerintem nagyon jó az oldalad én 14 vagyok és kb. 2 hete volt hogy elősször csókolóztam de nagyon jó volt:D az első csók a legjobb….főleg a csillagok alatt…
  puszi szia

 9. janika, 2009 szeptember 24 @ 21:36

   

  Hali! Az égö szerintetek, hogy 20 évesen csak 1x csókolóztam? És az sem volt igazán jo :S:D

 10. Era, 2009 október 17 @ 01:41

   

  Hello!
  Én 19 éves leszek és ma este volt az első igazi csókom.Nekem nem volt annyira jó,és szerintem én rontottam el mert még nem tudtam hogy h kell.Nagyon kellemetlenül éreztem magam utána. :( :S Én nem akartam h egyből egymás szájába tegyük a nyelvünk,de ő már ezzel indított. :S Remélem a következő már jobb lesz.:)

 11. Kadzsamor, 2009 október 17 @ 19:23

   

  Janika, ehhez már profizmus kell

 12. valaki, 2009 október 30 @ 01:52

   

  :( Hello……… en holnap meg 21 leszek es meg mindig nem jott ossze semmi ……….

 13. márk, 2009 november 25 @ 07:22

   

  nem baj ha még nem csókolóztál szerintem…én tizen két éves vok és pár hónapja csókólóztam nagyon jó volt:D de nem gáz ha még nem csókóloztál sztem

 14. Márkó 16, 2009 december 5 @ 23:23

   

  Sziasztok!

  Márk vagyok, 16 éves. Van egy lány, aki nagyon tetszik, de nem merek kezdeményezni, mert tapasztalatlan vagyok.:S
  Félek a csóktól, mert igazából azt se tudom, h pl. a nyelvem hogy mozgassam a partner szájában :$ Tudnátok segíteni egy-két jótanáccsal?
  Előre is köszönöm! :$

 15. akaaa, 2009 december 12 @ 14:59

   

  Valaki!
  Egyaltalan nem gaz!en 7honapja vagyok egyutt a baratnommel es korulbelul 20szor csokoloztunk.szerintem ez egy olyan dolog hogy ritka alkalmakkor kell csak csinalni.egy lagy es finom szajra puszi is tud olyan kifejezo lenni mint egy igazi csok!szoval ne csuggedj es ha meglesz az elso ne izgulj mert azzal nagyon sok mindent el lehet rontani!szoval sok szerencsét!egyébként nagyon jo a cikk elvezet volt olvasni!sziasztok!

 16. girl14, 2009 december 15 @ 08:37

   

  szia.szerintem tok jo az oldalad!!!!!!!!sokat segitett.habar meg 1kicsit felek………d rem h jol sul el majd:D

 17. GYULA, 2010 január 1 @ 15:38

   

  sziasztok….nekem van egy problemam….mindig amikor csokolozok akkor osze nyalazzuk egymast..mar mind a szank korul…az normalis ???… 😀

 18. Boy14, 2010 január 24 @ 17:03

   

  Sziasztok. Elolvastam a csókolózás-ról mindent de nem értem:S Nem értem hogy kell még akkor se de pedig figyelmesen olvastam. Valaki nem tudná még részletesebben leírni?? 😀 Előre is köszönöm.

 19. LOL, 2010 január 24 @ 20:11

   

  Segítsetek boy14 nek :)

 20. János(22), 2010 január 31 @ 17:27

   

  Sziasztok!Életem első csókja elég szarul sült el tul vadul csókoltam! aztán elhatároztam h utána néz hogy is kellene de ugyes semmi kétségbe voltam esve mindig hogy majd elbénázom stb.. de megismerkedtem egy nővel teljesen odáig voltam érte jött a csók nem a legjobb de nem panaszkodott mivel megpróbáltam a lehető leggyengédebb lenni vissza csókolt egyből ! és ahogy telt az idő egyre jobban ment persze közre játszott az is hogy én mindig és mindent szeretek megbeszélni a partnerekkel mert csak igy lehet megtanulni minen nőnek más és más az igénye nem szabad elsietni és meg kell beszélni hogy jó volt e vagy sem de akkor igazán jó egy csók ha megvan a két fél közötti összhang és az érzelem és utána jön minden magától ! mert ez cseppet sem arról szól hogy mennyire dugjam a nyelvem a szájába! összhang és gyengédség

 21. Tamás, 2010 május 1 @ 08:22

   

  Sziasztok én kb. 2-3 hete csókolóztam először.Az elején nem nagyon ment de aztán belejöttünk az elején én se tudtam hogy mit csináljak de mikor megtörtén reflexből tudtam hogy mit kell akkor cselekedni.És 3 hete járünk azóta kb 10 szer csókolóztunk és már nagyon jól megy.

 22. Killswitch, 2010 május 10 @ 14:12

   

  Ma találkoztam először a lánnyal és elkezdtünk smárolni elején jól ment de utána lefogaztam a nyelvét és azt hittem elásom magam :/ Remélem ezért nem fog szakítani mert nagyon szeretem ..

 23. Gabriella, 2010 június 12 @ 18:22

   

  etleg ki akar gyakorolni velem?

 24. mukibuci, 2010 június 18 @ 07:46

   

  Sziasztok. :) Én 15 vagyok. Van egy lány. Sokat találkozunk. De még nem volt semmi. Most lesz nekem az első :S . Köszi a tanácsokat :) És a cikk pedig tökéletes. :) Jó olvasni amiket írsz. Remélem jó lesz :)

 25. Sütikapitány, 2010 június 28 @ 08:03

   

  Köszi a tanácsot néked. Nagyon sokat segítettél bár még nem vagyok túl rajta:S Nagyon bizonytalan vagyok bár nem kéne de ez az én formám az oldal amugy tökéletes és sok segítséget nyújt mindenkinek. :) Köszi még 1xer mindent.

 26. edina, 2010 július 25 @ 08:54

   

  14 evesen volt az elso csok….nem akartam…de megis megtettem..mindig arra vagytam hogy az elso azzal lesz akit szeretek ….es ot nem szerettem csak haverok voltunk….es a szitu az hogy nagyon eroszakos volt …szal nem volt jo….de ezt mar nem lehet visszahozni…(pedig megtennem):(

 27. szabi, 2010 augusztus 21 @ 17:17

   

  13 evesen volt az elso csokom….es eleg jo volt…most 15 vagyok es vagy 1 tucat csajjal csokoloztam de meg mindig szegyenlos vagyok e terren…de nagyon jo a leira.s… ja es girL15 a csavo jol csinalta …gondolom te nem voltal eleg tapasztalt….

 28. DjAkyyy, 2010 szeptember 5 @ 19:55

   

  En meg nem csokoloztam 13 eves vagyok fiu es nagyon felek hogy nehogy elrontsam.1 hete ismerkedtem meg a lannyal es par nap mulva talalkozunk.Nem tudom megmerjeme csokolni FELEK :( valaki adna lecci tanacsokat mikor mien helyzetbe csokoljam meg vagy h honnan tudom h o akarja-e ?! Lecci segitsetek ! bocsi helyesirasert !

 29. attila, 2010 szeptember 18 @ 12:48

   

  én 2hete ismerkedtem meg 1 csajjal és ma találkozunk lehet lesz valami és kicsit én is félek mert most lesz az első csókom drukkoljatok és irjatok lécci tanácsot.amugy 15éves vagyok

 30. VIki, 2010 október 16 @ 13:26

   

  én 11 vagyok és 5hete járok az osztálytársammal és hát…minda 2en tudunk csókolozni de félünk:$

 31. Zsebtigris, 2010 október 17 @ 17:11

   

  15.vagyok:)Lány
  14.voltam amikor először csókolóztam,de nem volt jó.Összekoccant a fogunk,és nyálas volt:S,a srác nemsokkal szakított velem.Azóta sem volt részem igazán jó csókban.Talán egyszer,nagyon romantikus volt:Tópart,már indultunk volna,de a srác visszahúzott,átölelt és megcsókolt.És az nagyon jó volt.
  Fiúk ezt ajánlom ha lánnyal vagytok.Igy meglepni őket,de nem letámadni:)És az ölelés tényleg fontos.
  És van még valami amit a csajok imádnak:Pl a lány ül,ti föléhajoltok,és úgy csókoljátok meg:)az fantasztikus;)
  Sok sikert mindenkinek:)

 32. anonimus, 2010 november 14 @ 23:56

   

  Nagyon jó az oldal, sokat segít.Én most hétvégén fogok először csókolózni, remélem jó lesz, de próbálok nem parázni, hogy nehogy elrontsam :)

Hozzászólás RSS · TrackBack URI

Szólj hozzá!

Név: (kötelező)

E-mail: (nem publikus) (kötelező)

URL:

Hozzászólás:

 

A szerzőről

Egy nő vagyok a sok közül, tele életkedvvel, ötletekkel, kérdésekkel és gondolatokkal. Megéltem már pár dolgot az életemben, jártam lent és voltam a csúcson is. Tippekkel, trükkökkel, tanácsokkal szeretnélek most bevezetni a csajozás hogyanjába, a női lélek rejtelmeibe. Mert ugye milyenek is vagyunk mi nők? Bonyolultak... :-)

Az oldal segítői

META