<

Vad nők vs. jókislányok

vadEgy korábbi cikkemben már foglalkoztam a jófiú vs. rosszfiú  témájával, női szemszögből tekintve. Most úgy gondolom, szót ejthetünk a másik nemmel kapcsolatosan is erről a kényes témáról.  Vajon kivel járunk jobban? Egy vérbeli vadmacskával vagy egy angyali tekintetű, szende leánykával? Esetleg egy angyali tekintetű vadmacskával? Úgy gondolom, ahogyan a fiúkat úgy a lányokat sem lehet besorolni kifejezetten ebbe a két kategóriába. A vad nő illetve a jókislány csupán a két véglet, de az biztos, hogy a lányok akkor is vagy erre vagy arra húznak. Te, mint srác hogyan dönthetnéd el, hogy melyik is a kívánatosabb?

Szerintem ez nagyban függ a Te saját személyiségedtől is. Ha inkább félénkebb vagy, irányításra szorulsz vagy egyszerűen csak szereted a kihívásokat akkor bizony jobban jársz a „vad csaj” típussal. Ő az, aki biztosan gatyába ráz Téged illetve mellette biztosan nem fogsz unatkozni. Persze ha túl extrém a csajszi, akkor nem árt belegondolnod, hogy Ő valószínűleg az élet többi területén is zabolátlan és nem lesz könnyű mellette az életed! Ha viszont szeretsz irányítani vagy szereted a jól megszokott, rendszerezett dolgokat, akkor válassz inkább a szendébb hölgyek közül.  Ők azok, akik igazán odaadó társaid lehetnek úgymond „simulékonyabb” természetükkel. A „túlságosan” jókislányokkal viszont vigyázz, mert csalóka lehet az a bizonyos angyali tekintet. Néha egy-egy ártatlannak tűnő leánykáról derülhetnek ki a legnagyobb turpisságok, ahogyan a vad csajok között is bizonyára szép számmal akad olyan, akinek bizony angyalszíve van és titkon megértésre és biztonságra vágyik. Mindazonáltal akár a vadabb, akár a békésebb csajt választod, a lényeg mindig az, hogy
összepasszoljatok, jól kijöjjetek egymással illetve intelligensen tudjátok kezelni a felmerülő problémákat. Ha ezek mind rendben vannak, akkor utána kezdődhet az Angyal vs. Ördög nevű játszma és nem csak elméletben…!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük