<

Ne csak nézd a nőt…

Te is olyan vagy, mint mindenki? Csak nézel, de nem látsz? A nőket meg kell látni. Nem elég ránézni és azt mondani, hogy ő csinos, ő kell nekem. Lásd meg, hogy ki ő. A csinos popó mögött az lapul, amit keresel? Esetleg az a csinos pofi, smink nélkül nem is olyan csinos? Lásd meg a dolgokat és másképp tudsz majd közelíteni a lányhoz, a lányokhoz. Lásd meg Őt és egészen másképp kezdesz vele. Ha csak szimplán nézed és ez alapján próbálkozol, egészen más lesz a kisugárzásod. Érezni fogja, hogy nem látod őt. Ne csak a szemed használd, az agyad is. Mérföldekkel előreléphetsz a nők szemébe ezzel.

Ahhoz, hogy megértsd, miről beszélek, tudnod kell mi a különbség aközött, hogy nézni valamit/valakit és mi az, amikor látsz is. Biztosan ismered a “bambulós” tekintetet. A nézés egyik legszélsőségesebb esete, amikor az ember biztosan csak néz, de épp nem lát. Azaz nem jut el a tudatáig az a kép, ami a szeme előtt van. Csupán nézni bambulás nélkül is nagyszerűen lehet. Vannak helyzetek, amikor nem is nagyon vagyunk többre “képesek”, ha például túl fáradt az ember vagy épp olyan hangulatban van, hogy a saját gondolataiba van merülve. Amikor az ember igazán lát, akkor az a kép, amit néz, eljut a tudatáig. El tud rajta gondolkozni, ki tudja vesézni. Na és a memóriájában is sokkal mélyebbre “épül” be.

Amikor egy nőre nézel az első benyomás után, amit szimpla nézéssel is megszerezhetsz, próbáld meg elkezdeni látni. Figyeld őt! Ha látod, lehet, hogy olyanokat is észreveszel, ami esetleg nem is tetszik. Valahogy azt eddig észre sem vetted… Most olyan tiszta lett minden. Vagy még inkább megtetszik a lány és egyre biztosabb vagy benne, hogy ő az, aki kell. Ha egy kicsit figyelsz arra, hogy láss, jobban megérted majd a nőket. Némely cselekedetükben logikát fedezel fel, ami eddig furcsa volt, most természetes lesz tőlük.

A lányok ezt észre fogják venni. A nők megértése nehéz feladat, de ha valaki elindul ezen a rögös úton, a nők ezt kiszimatolják. Ez tetszeni fog nekik vagy akár tetszeni fog neki, annak, akit valóban látsz és biztos vagy benne, hogy ő a kiszemelted.

Egy hozzászólás ehhez “Ne csak nézd a nőt…

  1. Sajnos ez nincs így velem. Azért sajnos, mert akkor hatványozottan kevésbé kínozna a szerelem, mint ha csak testileg jönne be nekem, mint ahogy más “perverz” fiúnál.
    De kevés olyan tökéletes lelket teremtett az Isten, mint őt.
    Ez tisztán már elég is lenne hozzá, hogy azon se csodálkozzak, ha minden második fiú az ő kegyeit keresné.
    Csakhogy emellett még gyönyörű is. Nagyon. Nem csak egyszerűen szép, az egész teste is olyan egyedi és kifinomult… habár kissé lehet, hogy “kerekded”, de épp ez az: egytől-egyik minden megvan benne, ami nekem bejön. (és persze aki szerelmes, hajlamos a túlzásokra, így én is, habár ezeket már alig lehet túlozni).
    Keresve se találnátok jobbat nála! Áldom az eget, hogy megismerhettem. És egyben átkozom is, mivel ez tesz most módszeresen és intenzíven idegroncsá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük