<

Másik nőbe szerettem bele

harmadikA szerelmi kapcsolatok bizony nem egyszerűek, legyen szó akár egy fellángolásról, akár egy hosszabb távú kapcsolatról. Amióta a férfi-női kapcsolat kialakult, megannyi „szerelmi” szituáció nehezítheti meg az együttélés pillanatait. Féltékenység, megcsalás, másság, szerelmi háromszög, stb… Ebben a cikkben arról szeretnék beszélni, hogy mi lehet a teendő, ha úgy érzed, hogy jelenlegi párod mellett mégis valaki máshoz kezdtél el erősen vonzódni.

Ha még nagyon fiatal vagy, vagy nagyon rövid idő óta vagy együtt a barátnőddel, akkor akár természetesnek is mondható, hogy a fellángolások rövid időn belül követhetik egymást. Ilyenkor a nagyfokú bizonytalanság játszik szerepet a dologban, valószínűleg tudat alatt még nem vagy felkészülve a tartós, monogám kapcsolatra. Ezt figyelembe kell venned, mielőtt bonyolultabb párkapcsolatra adnád a fejed. Idővel valószínűleg enyhülni fognak a „tünetek”.

Ha régóta, ne adj isten, több éve vagytok már együtt, akkor bizony neccesebb a helyzet. Eddig jól megvoltatok, most viszont képbe került egy csinos szomszédasszony, bomba új kolléganő vagy esetleg a konditeremben haverkodtál össze egy igen helyes lánnyal?! Ha van rá lehetőség, hogy sokat legyetek együtt, jobban megismerjétek egymást, az bizony jó táptalaj lehet abban, hogy teljesen elbizonytalanítson a mostani kapcsolatodban. Még akár úgy is érezheted, hogy szerelmes lettél és nem a párodba újra..

Bizony ilyenkor magadban kell számot vetned először, tisztáznod kell az érzéseidet. Javaslom, ne ugorj bele felelőtlenül azonnal egy másik kapcsolatba, várj egy kicsit, amíg a kezdeti fellángolás lecsillapodik és az azt követő érzéseidre hagyatkozz inkább. Lehet, hogy csupán némi változatosságra lenne szükségetek a jelenlegi kapcsolatotokban. Ha eddig jól elvoltatok, nem voltak durvább gondok, akkor annak oka van. Ha csak a kémiára hagyatkozol, ha túl elhamarkodottan döntesz, bizony keservesen csalódhatsz a végén.

Az is lehet viszont, hogy a mostani kapcsolatod nem szuperál már úgy, mint régen, sok az ellentét, netán kihűltek az érzelmek. Ilyenkor bizony az ember nyitottabbá válik az „újdonságokra”. Ha pedig tényleg biztos vagy magadban, akkor pedig rajta, változtass! Nem szabad, csak megszokásból a réginél maradni, amikor bizton érzed, hogy az új kapcsolatban sokkal több rejlik. A lényege az egésznek, hogy jól gondold át, ne hozz elhamarkodottan döntéseket, így kisebb az esélye annak, hogy rosszul választasz és igen sok csalódástól kímélheted meg magadat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük