<

Külsőre nem tetszik, de Ő kell nekem!

noVan az a lány, akibe annyira szerelmes vagy, de legalább is úgy érzed, hogy minden porcikáddal Őt szeretnéd, mindeközben meg ránézel és azt látod, hogy igazából nem is a Te eseted!? A haja semmilyen barna, pedig Te mindig is a szőkékhez vonzódtál, ráadásul alacsonyka, pedig mindig is a magas csajok jöttek be? Furcsának találod ezeket az érzéseket és nem akarod elfogadni, hogy olyan lány fogott meg, aki valójában nem is az eseted? Ne tedd! Az érzelmek sokkal bonyolultabbak, mint hinnéd. A szőke, magas, nagy mellű lány lehet, hogy szexuális vonzalmat kelt benned, de az is könnyen lehet, hogy ennél nem lesz több soha. Igazi, mély vonzalmat a személyiség is kiválthat. A kisugárzás, viselkedés, a stílus. Ha pedig ezt érzed, ne a szemeddel nézz, ne keresd az “eseted” a lányban, hanem fogadd el olyannak amilyen. Közhelyes, de mondják, hogy jól csak a szívével lát az ember.

Sokan magunknak sem valljuk be, de bizony minden embernek van egy bizonyos „esete”. Az egyik a magas csajokat szereti, a másik a törékenyeket, a harmadik a szőkéket, netán a feketéket és így tovább.. Mivel az ember egyik legfontosabb érzékszerve a szeme, ezért érthető, hogy hamarabb kezd el érdekelni bennünket egy számunkra kellemes látványt nyújtó nő, mint egy kevésbé attraktív társa. Ráadásul hajlamosak lehetünk rá, hogy elvből vagy akár tudat alatt első pillanatban elutasítsunk minden egyéb lehetőséget egy ismertségen vagy barátságon kívül. No de nézzük tovább! Adott egy kevésbé attraktív hölgyike, akivel valamilyen úton-módon kapcsolatba kerülünk és ez a kapcsolat esetleg elkezd idővel szorosabbá válni. Jókat tudunk beszélgetni, nagyokat nevetünk együtt, kiderül, hogy vannak közös érdeklődési köreink és így tovább.. Szépen lassan, ahogy telik az idő, rájövünk, hogy nagyon jól érezzük magunkat vele, hiányzik, ha nincs velünk, sokat gondolunk rá. Egy ilyen folyamat során pedig rá kell döbbenjünk, hogy nem is számít már annyira, hogy hogyan is néz ki, nem az a fő szempont már, ami nem tetszik benne, hanem egyre inkább a szép dolgokat kezdjük el látni benne. Lehet nem egy modellalkat? Nem baj, gyönyörű viszont a mosolya. Lehet, hogy nem fekete a haja? De milyen szépen tud megcsillanni a fény azokon a barna fürtökön is. Esetleg szemüveges, amit mi nem szeretünk? Mégis milyen szexi tud lenni a tekintete benne…-és még sorolhatnánk tovább ezeket az apróságokat.

szivEsetleg most az jut eszedbe, hogy „de miért kellene nekem egy csúnyább nővel összejönnöm, ha lehetne szebb csajom is”. Ilyenkor jön a jól megszokott, „nem minden a külső” frázis. J Ami akármilyen megszokott is, nagyon is tükrözi a valóságot, hiszen kivel is jobb hosszabb távon együtt élni? Egy gyönyörű, de esetleg üresfejű cicuskával (akiről ráadásul nem tudnád lekaparni a hódolókat) vagy egy olyan csajszival, aki talán kevésbé vonzó, de sokkal inkább egymásra tudtok hangolódni és nagyon jól érzed magad a társaságában? Nem is beszélve arról, hogy aki kevésbé attraktív, az nagy valószínűséggel sokkal odaadóbb társad lesz, mint csinos „kolleginái”. Persze minden férfi más és más, mások az igényeik és az elvárásaik, akad olyan is, aki elvárja, hogy az ő nőjét mindenki megnézz. Van, aki attól lesz boldog, hogy büszkén feszíthet az utcán a választottja mellett, de gondolj arra, hogy az ő „csaja” sem tetszik mindenkinek, valakinek az ő „bombanője” is csúnya, hiszen mindenkinek más a szépségideálja.

Mindezekkel nem azt akarom mondani, hogy holnaptól indulj el és keress minél több „csúnya” nőt, mert az úgy tuti jó lesz, csupán azt, hogy a belső kisugárzás, a kellemes személyiség , a vidám természet, a humor, az intelligencia valóban meg tudja szépíteni a nőket. A döntés úgyis a Tied lesz, de ne feledd, nem szabad alapból elutasítanod valakit, csak mert esetleg a 10-es skáládon csupán 4 pontot ért el. Ismerd meg őt, sodródj vele és végül talán Te is megdöbbensz majd a végkifejleten! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük