<

Feromon parfümök

Hogy a legcsinosabb lányok szemében is vonzó legyél? Hogy a legvagányabb csajok a Te társaságodat keressék? El tudod ezeket képzelni? Hallottál már a feromonokról? Ha még nem és úgy érzed nem rajonganak érted annyira a nők, amennyire szeretnéd, akkor bizony érdemes elolvasnod ezt a rövid cikket.

A fermonok kémiai vegyületek, amik előidézik a vonzódást két ember között. Természetes úton is bocsájt ki fermonokat az emberi szervezet, de ezektől nagyrészt a reggeli mosakodás, tisztálkodás, dezodorozás útján megszabadulunk. Nem minden ember azonos mértékben bocsájtja ki a feromonokat. Ismered azt a fajta pasit, akit körül rajonganak a szebbnél, szebb lányok, igaz? Akit csak úgy hívunk, hogy macsó. Sok szégyellősebb, visszahúzódobb srác irigykedve nézi ezeket a fiúkat a sarokból. Mi lehet a titkuk? Hisz nem mind néz ki úgy mint egy adonisz.

A titkuk az, hogy olyan kémiai vegyületeket bocsájt ki a szervezetük nagyobb mennyiségben, mint egy átlagos embernél, amit a nők érzékelnek és ettől sokkal vonzóbbá válik a szemükben. A fermonokat az orrban található szervünk a VNO észleli és az továbbítja az agy felé ezt az ingert. Erre a szervezet válasza a szexuális vonzalom. Azt közli a nővel, hogy ez a férfi vonzó és ösztönösen keresi a társaságát. Azt is tudjuk, hogy a feromonok kibocsájtása a kor előrehaladttával csökken, így vonzóerőnk is csökken. Persze vannak azon kevesek, akik még 60 évesen is a nők bálványai és lehet, hogy pont az a titkuk, hogy szervezetük ügyesen kezeli ezeket a vegyületeket és ezek kibocsájtását.

Tapasztalatok alátámasztják, hogy a feromonoknak az ismerkedés, a kapcsolat elején és a párválasztáskor van nagy szerepük. Későbbiekben más tényezők is szerepet játszanak a kapcsolat alakulásában, de persze a feromonok szerepe habár csökken, de teljesen nem szűnik meg. Szóval a feromonoknak nagy szerepük van a párválasztásban, a szexuális vonzalomban.

Hogyan tudsz több feromont “magadra ölteni”, ha épp nincs elég a szervezeted által? Erre valók a feromon tartalmú parfümök. Kis mennyiségben a feromonnak nincs illata, nagyon nagy mennyiségben kellemes illatú. A feromon parfümök általában illatmentesek és keverheted a már megszokott dezodoroddal. Vagy csak hazsnálhatod simán a feromon parfümöt. Nagy mennyiségben nem éri meg magadra kenni, mert pont ellentétes hatást válthatsz ki, de pár csepp ide, pár csepp oda csodákra lehet képes. Habár ezek a parfümök drágák, egy próbát megér. Én ismerek olyat, aki ezt kipróbálta és pozitív tapasztalatokkal lett gazdagabb. Ha esetleg Neked is van személyes tapasztalatod ezekkel a parfümökkel kapcsolatban írd meg bátran ehhez a cikkhez hozzászólásként.

Feromon tartalmú parfümök rendelése itt…

Egy hozzászólás ehhez “Feromon parfümök

 1. Mély válságban volt az életem, de vágytam egy társra, és bizony vágytam olcsó sikerekre is, hogy önértékelésemet helyrebillentsem.
  Nem hittem a feromonokban, de tudtam, hogy léteznek, hellyel-közzel tudtam, hogy hogyan működnek.
  Kiváncsi lettem, vettem egy fiolával. Drága is volt, és gyanusan nagy becsapásnak is gondoltam.
  De mi bajom lehet alapon csöpögtettem az ingemre, elöl a felső gombok környékére szigorúan három cseppet, és így jöttem mentem. Azt nem mondom, hogy az ölembe ugrottak a nők, de határozottan éreztem,hogy a szokásos flörtölős szövegemnek a korábbinál nagyobb sikere lett, és ami föltűnt, hogy közben a lányok nagyon igyekeztek a szemembe nézni.
  Ki kell jelentenem, hogy hatékonynak bizonyult az a szer, amit használtam, néhány hónap intenzív csajozás következett, már tudatosan csábítgattam. Ez nekem új volt, mert bőven túl a harmincon ilyen sikerem korábban nem volt.
  Végül abbahagytam a használatát. Az egyik elcsábított lánynál lehorgonyoztam, babánk lett, nem járok csajozni, semmi szükségem már rá.
  Néha azonban még manapság is használom. Mégpedig ha valamit el kell intéznem, és tudom, hogy akihez, pl önkormányzatnál megyek az nő. Akkor ugyanis az irántam érzett szimpátiát növeli az ügyintézőben, legalábbis én ezt tapasztaltam.
  Sokat gondolkodtam abban az időben, mikor használtam, hogy lehet, hogy nem is a nőre van ám hatással ez a szer, hanem a használóra, azaz rám, és a feromon inkább engem tesz egy lehelletnyit oldottabbá, felszabadultabbá vagy bátrabbá és közvetve így érhettem el sikereket a szerrel. Ezt talán valami szakembernek kellene eldöntenie, és főleg nem lenne rossz megvizsgáltatni az anyagot, amit használtam, hátha csak az egyszerű placebó hatás működött nálam (is).
  Direkt nem írom le az általam használt anyag nevét, mert ha leírnám gondolom mindenkinek az lenne az első benyomása, hogy így reklámozza a forgalmazó az áruját.
  Ja, és véletlenül keveredtem ide, tehát nem hiszem, hogy valaha is újra erre fogok járni, olvasgatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük