<

Ez a csaj vega!

Kiderült a kiszemeltedről, hogy vegetáriánus? Te meg nem tudod mit kezdj a helyzettel, esetleg azt sem tudod mi fán terem a vegetáriánus. Elárulom Neked, hogy az nem egy csodabogár, semmi különös. Egyszerűen csak nem eszik húst. Kedvenc szabad lexikonunk, azaz a Wiki definíciója a vegetarianizmusra: “A vegetarianizmus az a táplálkozási gyakorlat, amely mindenféle állatok (négylábúak, halak, madarak és ízeltlábúak) húsát elveti az ember étrendjéből. De nemcsak táplálkozási gyakorlat, hanem egy kiterjedt eszmerendszer vagy világnézet, melyet az a fő törekvés jellemez, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minél kevesebb állatnak okozzon szenvedést, különös tekintettel a tudatos, fejlett idegrendszerrel rendelkező állatokra.”

Mai napig sokkal több női követője akad ennek, mint férfi. A férfiak nem akarnak “növényevők” lenni. Igazuk is van, hisz a hús fontos tápanyagokat tartalmaz, amire bizony szüksége van a szervezetünknek. Persze a vegetáriánusok szervezete már hozzászokott a húsmentes élethez, így ezek a tápanyagok már nem hiányoznak neki.

Tehát mi a helyzet, ha a lány vegetáriánus? Semmi különös. Egyszerűen együtt lehet élni vele, csak kell az hogy ő is elfogadja, hogy Te bizony eszel húst. Én ismerek egy párt, akik nagyon jól megvannak, a lány vegetáriánus, a férfi nem. Megoldották az együttélést, azaz nem lehetetlen.

Ha épp becserkészőben vagy és akkor tudod meg, hogy vega a csaj, azért ne tegyél le róla. Ez csak egy irányzat, amit követ, ezen kívül lehet számos jó és Neked is tetsző tulajdonsága. Érdemes egy próbát tenni, hogy minden másban megértitek-e esetleg egymást. Persze ha Te magad is vegetáriánus vagy, sokkal egyszerűbb a helyzeteted. 🙂 Azért most maradnék annál a felállásnál, amikor csak a lányról derül ki ez. Ha meghódítanád elviheted vegetáriánus étterembe, számos jóhírű közül választhatsz vagy otthon is összeüthetsz egy kellemes salátát, a Te adagodba egy kis húst rejtve. Hidd el, odáig lesz és meghálálja.

A lényeg, hogy vegetáriánus és nem vegetáriánus megfér egy kapcsolatban, nincs akadálya kettőjük románcának. Ha vega csajt szemeltél ki, hajrá bátran hódítsd meg, ne riadj vissza attól, ha kiderül, hogy húst nem eszik!

Egy hozzászólás ehhez “Ez a csaj vega!

  1. Én imádom a húst, a barátnőm mégis vegetáriánus. De nekem még fel se merült hogy probléma lenne. Ő ezt eszik én azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük