<

Étterem – régimódi?

Vajon szeretik-e a mai lányok, nők, hogy étterembe vigye őket a fiú? Régimódi-e ez a módszer a hódításra? Te elvinnéd-e a kiszemelted az első randin étterembe? Vagy akár a sokadikon. Fontos kérdések ezek, hisz az éttermi vacsorás randi ma már – főleg a fiatalok körében – nem közkedvelt, pedig a nők mai napig élvezik ezt. Miért vágódhatsz be egy vacsorás randival?

Először is mert ugyan régimódi, de a lányok mai napig szeretik. Ez ugyanis egy “szertartás”. Ha étterembe megyünk, akkor annak meg kell adni a módját. Főleg egy egyszerű, természetes lány, aki nem sminkeli magát naponta, annak lehet felemelő érzés ez. Hisz ilyenkor jöhet a smink, a csinos ruhák. Előtte feltúrni a ruhatárat, vajon mit vegyek fel? Ezek mind kellemes dolgok egy nő számára, ettől izgalmas lesz a helyzet. Azok a lányok, akiket nap, mint nap teljes réteg sminkkel és feltűnő ruhálban látni persze semmivel sem fogják egy ilyen esemény előtt jobban kicsípni magukat. Attól persze még az éttermet élvezhetik.

Mert ugye az étteremban kettesben lehetünk – leszámítva persze a többi vendégek és pincért 🙂 – meghitt hangulatban és egy kellemeset is ehetünk. Az hogy fizikailag mégsem voltunk kettesben, kárpótolja az utána együtt töltött órák valóban kettecskén. Ilyenkor sokat ér, megbecsüljük.

Azt meg valljuk be, átlag ember nem megy minden nap étterembe, így ennek megvan a maga hangulata. Ez egy szinte misztikus élmény, annak aki mondjuk félévente egyszer jut el ilyen helyre. Ha randihelyet keresel és nem extrém furcsa lánnyal készülsz randizni, akkor a “régimódi” étterem-vacsi randival még mindig sikeres lehetsz. Ha a pénz lenne az akadály az sem probléma, mert ha alaposan utána jársz vannak olcsóbb hangulatos csárdák, kisebb falatozók, amelyek ugyanolyan hatással lehetnek a meghódítandó hölgyre, de mégis pénztárca kímélő módszerek. Legyél kreatív, alakísd úgy, ahogy neked ez megfelelő. Na és persze a szíved választottjának.

2 hozzászólás “Étterem – régimódi?

  1. Étterem tényleg jó ötlet. Nem reklámként, de pesterzsébeten a Tortuga étterem a “törzshelyünk” lett. Minden jelentősebb ünnepnapot ott ünneplünk meg a párommal, így legalább nem kell tervezgetni, hogy mikor hová :).

  2. Egyetértek a fentiekkel. Legutóbb amikor egy ifjú hölgyet, Anitát szerettem volna lenyűgözni egy vacsorával, azonnal egy elegáns étteremre gondoltam! Nem is csalódtam, mert végig a nagyra nyílt, gyönyörű, csodálkozó barna szemeibe nézhettem egész este :). Igaz még fiatal vagyok, de szerintem ennek így kell működnie, ez olyan felnőttes :). Szánom a “táncparketten” ismerkedő embereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük