<

Az illatod

Megfelelő dezodort használsz szerinted? Mit gondolsz fontos-e, hogy milyen az illatunk? Naná. Főleg egy kifinomult női szaglásnak. Egyből észrevesszük, ha valamilyen pacsulival vagy túl hivalkodó parfümmel, dezodorral fújod be magad. Tudtad, hogy a párválasztásban mekkora szerepet játszik a másik fél illata?


Sokkal többet, mint hinnéd. Akarva, akaratlanul beleszippantunk a beszélgető partnerünk természetes illatába, amit némely esetekben sajnos erős parfümökkel nyomunk el, amivel akár az ellenkező hatást is kiválthatjuk. Egy jó dezodor választás kihathat a nőkkel való kapcsolatodra, ugyanúgy, mint egy rossz illat választása. Tehát fontos körültekintőnek lenned a parfüm és dezodor választáskor. A legjobb, ha megkéred egy hölgy ismerősödet, menjen el Veled és segítsen választani. Akkor biztosan nem fogsz mellé. Vagy ha nem áll “rendelkezésre” ilyen hölgy ismerős, akkor próbálj meg inkább a kifinomult, nem macsós illatokból választani, olyat, ami szerinted illik a személyiségedhez. Hidd el nem az erős, macsós illatoktól leszel vonzó a nők szemében. Habár egy ízig-vérig macsó srácnak akár még jól is állhat. Igazából a hangsúly azon van, hogy az illat, amit használsz illeszkedjen a személyiségedhez. Ezt mindig tartsd szem előtt, nem elég a “hú de jó ez az illat” hozzáállás. Az illat hiába jó. Ha nem illik hozzád nem érsz el vele jó hatást.

Néha a természetes illatok is sokkal vonzóbbá tesznek ennél. Ha csak simán jó hatást szeretnél kelteni a nőkben, akkor használj feromon tartalmú parfümöket, amelyekről részletesen a feromon parfümök című cikkben olvashatsz.
Minőségi parfümök, 30-50%-os kedvezménnyel itt vásárolhatóak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük