<

A “kulcsszavak”

Miért fontosak a kulcsszavak? Miket lehet megtudni, ha odafigyelsz az egyes szavakra, amiket a lány mond és nem csak a teljes szövegre? Ha kiszemelted a belső értékeiről nyilatkozik vagy az érzéseiről szeretne veled beszélni, figyelj arra, hogy mit mond. Még fontosabb azonban azokra a szavakra figyelned, amelyekkel használ és amelyek segítségével kifejezi magát.

Azok a szavak, amikre a hangsúlyt helyezi illetve gyakran, ismétlődően használ az úgynevezett “kulcsszavak”. Ha te is ugyanazokat a szavakat használod, amelyeket ő, akkor egy idő után azt gondolhatja, hogy hozzá hasonló lehetsz te is. Hisz “egyre jár az agyatok”. Ezek a szavak azok, amelyeket ő is használ és a legjobban ismer, tehát amit ezekkel a szavakkal mondasz el neki, az valószínű, hogy nagyobb megértésre talál és persze szimpatikusabb lesz számára. Használd tehát a lány kulcsszavait és azzal fejezd ki magad.

Nagyjából arról van szó a kulcsszavak alkalmazása esetén, hogy ugyanazt mondod neki vissza, ami az ő szájáról elhangzottak, egy kicsit más csomagolásban de a saját “kulcsszavaival”. A dolog eléggé működőképes lehet, hisz egy lánynak fontos, hogy a partnere mennyire gondolkozik hozzá hasonlóan. Azzal azonban vigyázni kell, hogy a Tőled túlságosan távol álló szavakat ne használd, mert azt észreveszi egy idő után. Csak azokat, amiktől nem idegengedsz.

Azt sose felejtsd el, hogy nehogy annyira koncentrálj az egyes szavakra, hogy a végén ne tudd, hogy összességében miről beszélt. Ha visszakérdez és tanácstalanul állsz majd ott, akkor az nagyon rosszul fogja kivenni magát, akkor oda minden kulcsszó. Igyekezd a lehetőségeidhez képest megosztani a figyelmed és nem belefelejtkezni csak a szavak figyelésébe. Azonban ha jól alkalmazod sokat elérhetsz a kinézett hölgynél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük