<

5 leggázabb csajozós duma

Itt azokat a beszólásokat, megszólításokat olvashatod, ami simán belefér a 10 legrosszabb csajozós dumák listájára. Van közte, ami személyes tapasztalat, van amelyiket úgy csemegéztem. Lehet rajta nevetni, hurrogni, szánakozni, a lényeg, hogy Te soha ne menj oda lányhoz a listán szereplő szövegek egyikével sem.

1. A kedvencem, amely személyes tapasztalat és soha nem felejtem el. Srác az ismeretlen lánynak: “Szia, nem ismersz meg?”, lány: “Öö, nem”, srác: “Én sem, de ha most összeismerkedünk legközelebb már megismerjük egymást”. Bumm, egy világ omlott össze bennem.

2. A másik kedvencem, amikor két srác azzal próbált haza csalni egy szórakozóhelyről (gondolták, hogyha ilyen helyen vagyok, akkor könnyen is kapható), hogy ezt mondták: “Gyere el hozzánk, házibuli van ma este!”

3. Egyik kedvenc barátnőmtől hallottam régebben ezt, de azóta is ezen nevetek. 🙂 A srác nagyon szerette volna meghódítani ezt a bizonyos lányt. Egyik nap ezzel a mondattal fogadta: “Nem vagy elfáradva? Egész éjjel a gondolataimban járkáltál.” 🙂

4.Elvesztettem a telefonszámomat. Kölcsönkérhetem a Tiedet?” – ezt még régebben olvastam valahol és azt hiszem ez is megérdemli, hogy itt szerepeljen a listán. Hogy bármelyik srác próbálkozik-e komolyan ezzel a szöveggel azt nem tudom. Remélem nem.

5. Habár azt kétlem, hogy valaki őszintén megpróbálkozna a következő szöveggel -hacsak nem egy 8 általánost sem elvégzett ősbunkó- de azért itt a helye a régi jó mondásnak: “Jó a segged, kő kóla?”

6 hozzászólás “5 leggázabb csajozós duma

 1. Kedves író,

  Írnék pár hozzászólást a véleményedhez. A lányok valószinüleg nem ugyanúgy viselkednek, mert nem egy fából faragták őket. Vannak olyanok akik az “este házibuli?” hallatára egyből meztelenül kötnek ki az illető ágyában, és vannak olyanok akik soha nem tennének ilyet. Ez hasonló kérdés, mint hogy valaki szereti a sört , van aki meg utálja. Nem gondolod, hogy túl egyszerű lenne aaz élet ha mindenki ugyanarrra vágyna, mint Te? Általánosítani merész dolog, de egyébként szimpatikus hogy leírod a tanácsaidat!

  Szép napot!

 2. Kedves író eléggé nehezen tudom kifejezni magam, de amit te itt leírtál számomra abból az következik, hogy elkényeztetett liba vagy… Például a 3. “duma” egész szimpatikus és kedves is szerintem. Tudod mi a te bajod ? Mivel ennyire rideg vagy egy sráchoz undok vagy vele ezért semmi nem tetszik ahogyan közeledik. Amúgy ezek a “dumák” is másképp hangzanak más más ember szájából ezért. Érdemes lenne néha te kezdeményezz és leszállni a magas lóról 🙂

 3. Kedves Alpar! Sokat gondolkodtam elfogadjam-e a hozzászólásod vagy sem, de végül úgy döntöttem, hogy elfogadom, mert ha nem tenném, azzal mondjuk úgy “aláírnám” a dolgot és elfogadnám, hogy igazad van. Pedig úgy érzem, a véleményed helytelen. Egy cikk alapján úgy gondolni, hogy megismertél valakit, kicsit merész. 🙂 Minden esetre köszönöm találgatásod, de elárulom, hogy boldog párkapcsolatban élek immár 3 éve és bizony anno én kezdeményeztem nála… 😉 Minden jót Neked!

 4. Üdv!

  Először is szeretnék a hozzászólóknak írni. Szerintem a szerző nem azért kérte, hogy írd meg a véleményed, hogy utána degradáló szavakkal illessék.
  Másodszor magához a szerzőhöz szeretnék szólni 🙂
  Tetszik, hogy ennyi mindent le írsz (nem csak erre a topicra gondolok) csak azért, hogy másoknak segíts 🙂 Én sok hasznát veszem minden irományodnak, ezért ezt köszönöm^^
  Meg jegyeztem az általad írt “nem javasolt” kezdő szövegeket, hogy a későbbiekben véletlenül se használjam. Köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük