<

10 dolog, amit utálnak a nők a férfiakban

Ebben a listában, azokat a dolgokat gyűjtöttem össze, amit nem szeretünk a férfiakban. Szerencsére vannak kivételek (azok mindig vannak) itt általános dolgokról írok.

1. Ami szinte teljesen általánosítható, hogy a nők nem szeretik, hogy a pasik nem tudnak több helyre figyelni, ezért előfordul, hogy nem hallják meg, amit mondunk, ha közben mást is csinálnak.

2. Azt, hogy a férfiak nem szívesen beszélnek az érzéseikről.

3. Azt, hogy a férfiak többsége még 30 évesen is egy nagy gyerek.

4. Azt, hogy sok férfinak a testi érintkezés csupán a szexualitásra korlátozódik.

5. Azt, hogy a férfiak a partnerüket gyakran az édesanyjukhoz hasonlítják. Pl. “ezt az anyukám másképp főzte”, “anyukám ezt nem így csinálta, hanem úgy…”

6. Azt, hogy olyan hamar elvesztik a türelmüket, ha vásárlásról van szó.

7. Azt, hogy a férfiak nem szeretik elismerni, ha valamiben a nő volt a jobb.

8. Azt, hogy nem szeretnek előre tervezni, mikor a nők már a következő nyári vakáció részleteit is pontosan tudják.

9. Azt, hogy a férfi mindent egyszerre akar egy nőtől, azaz a nem létező tökéletest, aki mindig ápolt, mindig szép, jól főz, jól mozog a házimunkában, ügyes a családi ügyekben, jól neveli a gyerekeket, dolgozik, szeretgeti őt, elfogadja a hibáit és mindezek mellett még jó szerető is…

10. Ez az utolsó, főleg a mai “világ” férfiaira igaz: A nők nagyon nem szeretik, hogy oly sok férfinak a számítógép lassan fontosabb bárminél és hogy oly sok időt töltenek el a nők szerint haszontalan számítógépes játékokkal.

9 hozzászólás “10 dolog, amit utálnak a nők a férfiakban

 1. Sok igazság van benne,de szerencsére rám nem jellemzőek ezek 🙂
  Szelektív a figyelmem,romantikus vagyok,és meg is mondom,felnőttként viselkedek,jó hár néha kicsit gyerekeskedek a barátaimmal,de hát még csak 23 vagyok 🙂
  Anyámhoz senkit nem merek hasonlítani :D:D
  Előszeretettel simogatom a bnőmet, ha van persze. Vásárolni szeretek,pláza mondjuk kivétel 🙂
  Elismerem ha a párom a sikeresebb,ez nem gond,becsülöm érte.
  Tervezni,álmodozni én is szeretek..
  Tudom h senki nem tökéletes és nincs toppon mindig,így ezt sem várom el egy nőtől.
  Számítógépet 1 nap csak 1-2 órát használok 🙂
  Jó a cikk és a többi is!
  Vito

 2. hmm te most itt akarsz csajozni??
  egyébként köszönöm.hasznos kis írás volt rádöbbentett arra,hogy kevesebbet kellene játszanom.mindenkinek ajánlani tudom a többi kis szösszenetet is!

 3. A 9-es pont alatt szereplő dolgok kicsit nem álszentek? Ez az egész oldal csak a nők igényeiről szól. Amiben, hogyha már egynek nem felelünk meg jön a sértődés és az elkönyvelés. Magyarul megint a jó öreg kettős mérce. Fel sorolsz itt kismillió IGÉNYT aminek MEG KELL FELELNI különben baszhatjuk azt, hogy nagykegyesen valami leessen nekünk is cserébe egy nőtől. Nagyon igasságtalan vagy. Vajon legalább a felét visszakapta valaha egy pasi is ennek amit itt olvashatok? Soha. Vagy ha igen na akkor az a pasi 190 centi magas izom gazdag jóképü humoros nagy a farka stb stb stb…… Nevetséges megint csak… Álszent oldal.

  1. Igen, visszakapta… az odafigyelést, azt hogy minden reggel szinte ágyba kapta a reggelit, hogy várta a nő a munkából haza, de a pasi hajnali 2-kor sem jött …mert ugye pénzt kell keresni, de amikor azt mondod neki hogy oké hogy sok pénzed lesz, de mire költöd…már nem tudott válaszolni…nem baj…a női sértettséget félretéve egy könnyed hiszti keretében lenyeljük a fájdalmat, hogy még annyira se vagy méltó nőként hogy megtiszteljen egy üzenettel a mai modern kor világában…ne várj édes haza , még dolgozom de gondolok rád! Igen visszakapta, hogy terveztem az életem és minden percébe benne volt , de ráhagytam a döntést hogy ő is szeretne e benne lenni az életemben…Igen, visszakapta, hogy vártam rá hetekig, hónapokig , de változás nem történt, és előbb eljött egy barát velem sétálni mint a saját párom aki az élettársam…Igen visszakapta, mert türelmes voltam…és hidd el, nem egy férfinál próbáltam megadni amire vágyik, még sem éreztem egyensúlyt…amikor mindig csak te viszel egy kapcsolatba bele energiát , a másik meg nem…Persze van fiú barátom is aki sajnos így jár mindig a kapcsolatokkal. Saját magunkban keressük a hibát? Azon is túl vagyunk 🙂 És a mai felszínes életek miatt lassan 30 évesen annyira össze vagyok zavarodva , hogy talán már én sem tudom mit akarok és mi a baj… Végtelenségig lehetne vesézni ezt a témát és sorolni kinek milyen sérelmei és tapasztalatai vannak…de nem az a lényeg hogy férfi vagy nő…hanem hogy ki milyen ember! És sajnos az ember a legkegyetlenebb, önzőbb lény … sajnos.

 4. Hű, exem de utálta amikor a gombapörköltről közöltem, hogy anyám és nagyanyám is milyen finomat csinál, de ez…ehetetlen. Pedig én csak őszinte voltam:D

 5. Szerintem ez mind kamu. Ha komolyan ennyi mindent nem szeretnek a nők a férfiakban, akkor hogy lehet az, hogy nekem vagy egy olyan ismerősöm, aki minden csajt felszed, meg…. és otthadja és tojik a fejükre. Ők mégis mindig hozzá akarnak visszamenni és nem látják meg, hogy más emberek talán érdekesebbek lehetnek. :S

 6. Kedves Kérdő!
  Nem értek Veled egyet. Az oldal se nem nevetséges, se nem álszent, csupán a nők bonyolult világának megértéséhez próbál segítséget nyújtani és mivel én NŐ vagyok, nem fogok elkezdeni a nőknek írni a férfiak ugyanilyen igényeiről. Mert van nekik.. ajaj, de még mennyi. A nők és a férfiak igen csak hasonlóak sok mindenben. Azonban nem az én dolgom és nem is kívánom azzá tenni a nők felvilágosítását a férfiakról. Ez a feladat legyen másik oldalé. Habár szerintem már van ilyen oldal, de még soha nem merültem el a témában.
  Ha a Te életed nem sikerült úgy ahogy szeretted volna vagy csalódtál a nőkben, akkor hidd el nem az a megoldás, hogy az összest elhordod. Épp ezért a másik hozzászólásod, amelyet egy másik cikkemhez írtál nem fogadom el, mert nem tartom szalonképesnek az oldalon.
  Üdvözlettel,
  Aida

 7. Üdvözletem!
  Hát erről a cikkről is az a véleményem, hogy nekem tetszett, és szerintem megint csak okos dolgokat sorakoztattál fel.
  Az itt felsorolt 10 pont nagyrésze már általános “műveltség”ként szerepelt a tudatomban, de vannak olyanok amikről nagyon szép kis “felvilágosítást” sikerült kapnom.
  És ahogy az előző hozzászólásban is leírtad, a nő tényleg egy bonyolult világ amiről, szerény véleményem szerint okos dolog megtanulni pár “praktikát” Nekem és férfitársaimnak.
  És kedves “kerdo” vel énsem értek eggyet mivel, a hozzászólása végén már a férfiak igényeiről beszél, és igen anyiban igaza van, h igenis nekünk férfiaknak is vannak igényeink, sőt.. de ez tényleg egy olyan oldal ami nem konkrét a férfiakról hanem a nőkről és az együttélésről ad tájékoztatást! Elnézést kérek mindenkitől ha kicsit hosszúra sikerült..
  És köszönöm a sok hasznos cikket!
  Üdvözlettel:
  Egy lelkes olvasó:)

 8. Sziasztok!

  21 éves vagyok, és én is szeretek játszani, szerintem egyáltalán nem baj, ha egy srác szeret játszani! Ha valakiből meg mérnökinformatikus lesz, akkor pedig sajnos triviális, hogy számítógép mellett tölt el, finoman szólva napi 3 órát programozással. Itt a nőknek azzal van a problémájuk, hogy keveset törődik velük a férfi, és ez csak azokra a nőkre vonatkozik, akiknek az egyik szeretetnyelvük a “Minőségi idő”.
  Itt bizony a férfinak kell változtatnia!
  Az oldallal kapcsolatban pedig sok mindennel egyetértek, sok mindennel nem! De lényegében tekintve tudom értékelni a fáradozást, hogy próbáltál segíteni a férfiaknak! 🙂
  Én tuti nem tudnék írni a férfiak dolgairól 😀 szóval minden elismerésem!

  Üdv: Gosztola Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük