<

10 dolog, amit egy nő szeret hallani

Vannak dolgok, amik különösen kedvesek a nők fülének. Érdemes ezeket többször hangoztatni, felváltva, vagy csak egyet kiemelve, ahogy Neked jól esik. Szóval mik azok a bókok, amire minden csaj bukik?

1. “Milyen jól áll ez a ruha!”
– hiszen a nő mindig is bizonytalan a ruhaválasztásban, ha egyszer sikerült valamit kiválasztania, akkor jó, ha azt meg is dícséred, csak, hogy biztosan tudja, hogy jó választás volt és nehogy elbizonytalanodjon. Már csak azért is, mert ha elbizonytalanodik, akkor akár el is késhettek onnan, ahova épp indulni készültök. 🙂

2. “Csinos az új frizurád, fodrásznál voltál?” – mi lenne rosszabb annál, mint amikor nem veszed észre a megújulást a nőn. Akár fodrásznál járt, akár kozmetikusnál, nem fog neki tetszeni, ha nem “értékeled” a változást.

3. “Köszönöm a vacsorát.” – fontos, hogy megköszönd a fáradozását, különben máskor már nem lesz olyan lelkes, ha vacsorát vagy hétvégi ebédet kell összeütnie Neked. Ha ismerkedésetek elején vagytok és először főz még Rád, akkor pláne fontos ez, mert ilyenkor egy nő nagyon várja a visszacsatolást. Fontos lehet még, hogy biztosítsd, hogy ízlik is, amit főzött. Ezekben az esetekben, akár a kegyes hazugság is elfogadott.

4. “Szeretném az életem hátralevő részét Veled tölteni!” – miért kedves ez egy női fülnek? Hisz mi nők szeretünk előre tervezni, szeretjük tudni merre tovább. A pasik általában nem beszélnek a jövőről, nem terveznek maximum egy napra előre. Így ha ezt vagy ehhez hasonlót mondasz a lánynak, akkor biztosan érezni fogja, hogy fontos Neked.

5. “Nagyon jó anya leszel!” – a nőknek fontos, hogy bizonyosságot nyerjenek afelől, hogy jó anyák lesznek. Hisz egy nő attól nő, még a mai világban is, ha felnevel egy gyereket. Nem elég felnevelni, jól is kell csinálni. Sok nő ebben nagyon bizonytalan. Ha ezt mondod neki, akkor jobban érzi majd magát és biztosabb lesz önmagában.

6. “Elismerésem, okos vagy!” – a férfiak ritkán ismerik el, hogy a nő tud okos is lenni, nem csak szép. Azt meg pláne, hogy náluk okosabb volt valamiben. Ha ezt nem is, de legalább azt hangoztatsd neki, hogy ő igenis okos. Persze, ha egy olyan csajról van szó, aki életében nem látott egy normális könyvet sem és a napjait plázázással tölti, lehet nem ez a legmegfelelőbb bókolás, hiszen túlságosan átlátszó, hogy csak “be akarsz nála vágódni”.

7. “Nem érdekel más, csak Te!” – ez egy egyszerű, de hatásos kis mondat, amit ha többször elmondasz egy nőnek egy idő után biztos lesz a jelentésében és meg fog bízni benned. Egy nőnél pedig rettentő fontos a bizalom, hogy meg tudjon bízni partnerében.

8. “Hogy telt a napod?” – ha érdeklődést mutatsz, akkor nagyon hálás lesz Neked. Lehet, hogy utána végig kell hallgatnod egy fél élettörténeted, de biztos lehetsz abban, hogy megint kedves voltál és szereztél nála egy jó pontot.

9. “Még soha nem volt ilyen jó szeretőm, mint Te!” – a nők szeretnek büszkék lenni a szexuális teljesítményeikre. Ha ezt a tudtára adod, hogy bizony Téged ő maximálisan kielégít az ágyban, biztos lehetsz benne, hogy legközelebb még inkább arra fog törekedni, hogy Neked jó legyen. 😉

10. “Milyen sráccal beszéltél telefonon?” – ha ezt érdeklődéssel, esetleg némi féltékenységgel kérdezed meg érezni fogja, hogy szereted őt és nem akarod elveszíteni. A nők néha csak azért flörtölnek mással, hogy lássák a párjukon a féltékenységet. A nők szeretik, ha féltékeny a párjuk (persze nem túlzásba esve), olyankor doromboló kiscicává válnak, hogy biztosítsák a partnert arról, hogy hiába féltékeny ő már az övé.

4 hozzászólás “10 dolog, amit egy nő szeret hallani

  1. A 9-es és a 3-as nagyon jó, az 1-es, a 2-es, a 8-as inkább akkor, amikor már nagyon erős a kapcsolat és nem az első pár randin vagytok, a 4-es a 7-es és a 10-es szerintem nonszensz, az kb azoknak van, akik össze akarnak házasodni, vagy esetleg olyan lányoknak esik jól, akik nem biztosak magukban és kicsi az önbizalmuk. Szerintem egy férfinek főként dominánsnak kell lenni és az említett utolsó 3 pontosan az ellenkezőjét árulja el rólad. Nem a barátja vagy a kiskutyája szeretnél lenni a lánynak, hanem a pasija. Ironikusan, lehet hogy ezek a beszólások abban a pillanatban bejönnek a lánynak, de hosszútávon kiveszi a kihívást a kapcsolatból, amit, főleg a legelején, fenn kell tartani, különben unalmas lesz a dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük